21.12. 2010 o 11.10 hod. bude koniec sveta ako ho pozname, to znamena ze ludstvo prejde do inej dimenzie a bude ine ludia sa stanu viac ´´ludskejsi´´. A co sa tyka toho filmu to som nevidel a je to podla mna blbost pretoze nik nevie co sa bude diat dokonca ani Iindiani z kmena Mayov a Hopi, oba vedia ze to vtedy bude v ten datum a rok. Dobri preziju a zlych pohltia katastrofy! Peniaze uz po 21.12 2012 nebudu ale budu sa davat cipy do ludi ciarove kody co vidi kazdy dnes na potravinovych vyrobkoch. Číslo 666 znamenaju v Hebrejčine tri www tie co sa davaju pri kazdej stranke to je číslo šelmy. Zem sa žačne triať Zemská os sa vyrovná Slnku bude v rovnobeznej drahe zo slnkom a svet nebude taky ako predtym bude iny. Nebude existovat dobro a zlo.
typická americká blbosť s predvýdateľným dejom kde americký prezident je najväčší hrdina a s pár efektami ktoré popravde mohli byť lepšie. Inak povedané kebyže som tam neni s kamošmi a nerobíme si zo všetkého srandu tak to je skoro trojhodinová nuda jak hovado
ziaden koniec sveta nebude. je to len a len film. nekde som cital, ze tvorcovia filmu, dostali velmi vela emailou od teenegerou, ze sa chcu.... abi nezazili koniec sveta. myslim ze take a podobne filmi bi mali zakazat.
@16 preco siris tie nezmysly?? pises o hebrejcine, ale podla hebrejcou(izraelitou?) mal bit koniec sveta v roku 1997. ziaden koniec sveta v roku 2012 nebude. ostatne co pises mi znie ako "vesmirni lide" a o ovladnuti sveta jastermy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale efekty boli úžasné Pozerala som na plátno s otvorenou hubou
totižto nejaký vedci sa hrajú
» www.aktuality.sk/clanok/150846/p...
@16 preco siris tie nezmysly?? pises o hebrejcine, ale podla hebrejcou(izraelitou?) mal bit koniec sveta v roku 1997. ziaden koniec sveta v roku 2012 nebude. ostatne co pises mi znie ako "vesmirni lide" a o ovladnuti sveta jastermy