Zdravím. Mňa by zaujímali vaše názory a postrehy na dnešnú situáciu vo svete. Nielen čo sa týka samotnej ekonomiky a krízy ale aj následného vývoja. Možno tá predpoveď o roku 2012 nebola celkom mýtus ( samozrejme si nemyslím že skončí svet, skôr že nastan
a možno si odkedy všetci vedia, že má byť koniec sveta ľudia viac všímajú všetky tie "katastrofy" (čo sa rovnako diali aj predtým) a hľadajú v nich dôkaz, že k tomu koncu fakt spejeme
@kachie Vieš čo veľa ľudí si myslí, že ekonomika do roka padne, že tá kríza vyvrcholí budúci rok. Možno to bolo myslené že nastane zmena... Len nevieme aká ...
niečo sa určite stane, niečo veľké... ale tu sa nepýtaj, toto je kokotinec a pštrosinec, tu sa z problémov robia srandičky a schováva sa tu pred nimi... ale každopádne sa niečo stane
Optimista vyhlasuje, že žijeme v najlepšej možnej dobe a pesimista sa obáva, že je to pravda (Možno to nie je k téme, ale napadlo mi to, keď tu čítam vaše príspevky )
2012... Hmmmmmmmmmmmmmmm.... Aha ty myslíš 21.12.2012!!! Vtedy príde koniec sveta (začne sa mínať kyslík lebo bude veľa ľudí a málo stromov, nebude jedlo lebo sa zbytočne zabíjajú zvierata a v roku 2012 na to ludia doplatia, tak isto budu vybuchovat sopky a budu tornáda a hurikány) .Pokial sa človek neskrýva pred pravdou, prizná si že toto je pravda. Ale v dnešnej dobe si ludia budú nahovárať že sa stane náka somarina, ale to, že si niečo nahováraš a že tomu všetci uveria, nezmení nás osud...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
K teme:
Ano nastane zmena a nastane este 215646 zmien. Cely vyvoj ludstva je plny zmien , ktore nikdy neskoncia (resp. skoncia spolu s ludstvom samotnym)
Preco si ludia v kazdej dobe myslia, ze stav, v ktorom ziju je definitivny ?
Ale ci to bude v roku 2012 alebo 2015 alebo 2050 .... o tom ziadny sumer nerozhodol.
Optimista vyhlasuje, že žijeme v najlepšej možnej dobe a pesimista sa obáva, že je to pravda (Možno to nie je k téme, ale napadlo mi to, keď tu čítam vaše príspevky )