nejak som to asi nepochopila alebo este stale asi spim. ci som za to aby sa ludia rovnakeho pohlavia mohli brat? ano. ina otazka? nepochopila som preco opatovne? preco 2051? vysvetli mi to tu niekto?
No ten gay asi mysli ze keby sa teraz zacali buzici brat tak zabudnu na zeny a uz sa budu brat len muzi s muzmi a zeny so zenamy. Fakt buzerantsky napad.
@8 čo ty vieš čo bude o 50 rokov :p a bolo by to lepšie prečo by sa mali brať ludia rôznych pohlaví ved je to proti prírode také zmiešané manželstvá :p a keby sme sa brali normálne len my normálny spolu a občas spravili množiace párty kde by dieťa ostalo tým rodičom ktorého pohlavia by bolo future forever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ked sa majú radi nemali by sme im brániť aj ked je to dosť divné aby boli v páre rôzne pohlavia
@Stormmast3r Odkedy je homosexualita nákazlivá epidémia?
@Cistygay Doteraz som si myslel že čo je proti prírode bohovo určujú len homofóbovia, ale bohužiaľ nielen oni...
a som myslel že to bude ako v škole že všetci budú odpovedať akoby bol ten rok ale pár ludkov to nepochopilo a pár sa urazilo a pár sa zlaklo a :p