Viem že je to už otrepaná téma .. iba chcem počuť vaše názory .. či bude 21.12 koniec sveta .. ja tomu neverím ale rada by som si pozrela vaše vyjadrenie na to všetko... Len tu do mna nevyrívajte ak sa vám nepáči radšej nič nepíšte ..
Zistilo sa, že podľa Majského kalendára nemá v tomto roku nastať koniec sveta. Jozef Majský to rezolútne poprel: „V mojom kalendári je, že mám sedieť až do r. 2019!“ ...
je to uplna blbost a ak aj bude koniec sveta tak nie v ten deň, veď pokiaľ viem tak už sa milionkrát ten termin zmenil, posunul že dajako inak to vyratali či čo..
Od roku 2000 malo byť asi 11 koncov sveta.Takže je dosť vysoká pravdepodobnosť že ani tento rok sa koniec sveta konať nebude.A ak hej tak už to bude aj tak jedno.Veď koho to už bude zaujímať ak nebudeme.
koniec vseta nie urcite ziadne vybuchujuce sopky, velke zemetrasenia, padajuce asteoridy ani invaziu mimozemstavnov si nepredstavujem. americani su prilis dramaticki ach :/
bude to zmena v niecom co priamo neuvidis, skor ucitis. mozno taky zlom, ak uz na to ma byt presne stanoveny datum ...
chodte do prdele s rokom 2012... Mayovia verili v cyklicky tvar casu cize po skonceni tohoto cyklu zacne novy zas od zaciatku... sa tu bavime o blbostiach to jak keby som povedal ze 31.12.2012 bude koniec sveta lebo konci gregoriansky kalendar kalendar alebo 13.1.2013 v tedy konci juliansky kalendar a su tam dokonca 2x cislo 13 tak to musi byt koniec sveta... boze hlavy dute vymyslim si cislo od ktoreho odcitam narodenie krista vynasobim priemerom zeme a co mi vyde tak v tedy bude koniec sveta?? ked nieco hladas tak to najdes aj ked to tam neni cela fama okolo 21.12.2012 je len o tom aby sa zas niekto nabalil predajom knih brozur listkov na debatu o konci sveta...
preco si jednoducho nepozries nazory z predchadzajucich diskusii na tuto temu? posledne vznikli pred 2-3 dnami. myslis ze sa nazor na temu medzitym dako vyrazne zmenil?
@sitic no prepáč ale ja sem nechodím tak často a tu temu som tu nevidela ale viem že tu niekde je ale hladať sa mi to ozaj nechce tak som si spravila svoju !
Má byť akési vytrhnutie pozitívnych ľudí do vyššej dimenzie , do dimenzie kde sa vraj bude žiť omnoho lepšie . Pre tých čo ostanú sa vraj chystá očipovanie (povinné , ten čo nepríjme bude zabitý v ústavoch ako boli koncentráky) a pre tých ktorý sa nechajú očipovať budú vraj zotročený a budú robiť ako budú elity pískať. Vraj nastolia New world order a bude obyvateľstvo zredukované na 10-20% čiže 80% obyvateľstva zabijú . Odporúčam čeknúť stránku » www.2012poselstvi.cz/.... Ja osobne tomu verím lebo už sa tým zaoberám dlhšie a všetko to v podstate zapadá do seba ako kúsky Lega. Ale dozvieme sa to až v pravý čas
je to len velmi zlý preklad a potonkovia mayov, ktorí v Guatemale žijú sú nastvaní lebo ich nikto nepočuva ze to je blud jak mraky. cely svet sa akoby tesil na zánik sveta a pritom ide o výmysel. Hladajte na Googli pravdu - čo si myslia MAYOVIA naozaj. a čo aj vedia naozaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
» www.cas.sk/clanok/227289/o...
=D =D =D
bude to zmena v niecom co priamo neuvidis, skor ucitis. mozno taky zlom, ak uz na to ma byt presne stanoveny datum ...
A ak by aj ja nikdy nezomriem.
je to len velmi zlý preklad a potonkovia mayov, ktorí v Guatemale žijú sú nastvaní lebo ich nikto nepočuva ze to je blud jak mraky. cely svet sa akoby tesil na zánik sveta a pritom ide o výmysel. Hladajte na Googli pravdu - čo si myslia MAYOVIA naozaj. a čo aj vedia naozaj.