co sa stane po tomto datume ?? co si myslite ...?pride koniec sveta?? :Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“.... to napisal tot kral ... prave teraz zistujem a pozeram videa o tomto , co si myslite vy??!
iní neznamená, že zomrieme! fakt už dosť s touto témou, je to vyčerpávajúce, stále sa to tu rozpitváva, žiadny koniec sveta nebude, len príde zas ďalšia éra, tak ako sa striedajú na Zemi rôzne obdobia napr. ročné, ľadové doby a podobne, tak sa aj v galaxii a vo vesmíre striedajú. no čo, tak príde nová éra... už po roku 2000 prišla nová éra, deti sú iné tak tak sa to zmení zas v r. 2012. pre mayského kráľa sa asi nikto nechystá zomrieť...
ze v roku 2012 je takmer nemozne, aby z neakych dovodov nastal koniec sveta
nehrozi nam stret s neakym vesmirnym telesom, ani vybuch susediacej hviezdy, ani nic podobne
aj tak, je to jedno, pokial sa ludstvo nespameta... a konecne si nezacne vazit to co ma... nezasierat atmosferu s chemickymi pakarinami.. nenicit prirodu.. atd..
mozno, ze to nebude az take zle...
prinajhorsom nam zatopi holandsko, kaliforniu a ine faynove krajinky xp
Môj osobný názor spočíva v domnenke pôsobenia piateho elementu, ktorého obrazom je prítomnosť žiarenia vĺn na všetkých frekvenciách súčasne. I keď je trochu priťažké odhadnúť aktuálnu polohu voči stredu, no percentuálna pravdepodobnoť je najvyššia zo všetkých ostatných možných variant.....
tak tymto si ma naramne pobavyl ze "Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“.... " OMFG nic ine na to asi nejde napisat len snad to ze mayovia nieco take ako je rok 2012 vobec nepoznali lebo nepoznali rok 0 a ani jezisa ,a uz vobec nemali ani sajnu o kalendari ktori vznikol len v roku 1582, kdezto mayovia mali nekolko kalendarou...na ritualne uceli mali kalendar z 584 dnami za rok. dalej kratki kalendarni rok ktori mal len 260dni ,rozdeleni do 13 mesiacou po 20 dni. inak rok unix zacinal 16jula.tyzdne maly 13 dni. takze tie spravy o konci sveta podla mayou su len bludii a vymyslii
To je absolutna sprostost ze podla kalendara ako to mozes vedet, ved uz kolko ludi hovorilo o konci sveta a nic sa nestalo aitak ludstvo sa znici samo.
ludia ten maysky kalendar konci ano 21.12.2012 ale tak ako nas sa konci 31.12. a rok je pre nas 365 dni pre nich je rok niekolko tisicroci a vy hned panikarite...kazdy uplne kazdy jeden rok sa toho vela udeje...tornada hurikany vseliake vojnove hrozby...to mame povazovat za koniec sveta? v roku 2012 to bude stale to iste... od toho datumu sa blizia vianoce a ludia sa maju radovat a nie stresovat co bude kedy vsetci zomrieme...inac som teraz citala na nete taku BLBOST zevraj nektorych ludi maju zachranit mimozemstania a ked bude zem regenerovana maju tich vyvolenich vratit s5 alebo ze mimozemstania nas zachrania a budu nas mat ako otrokov... proste haluz...a kto videl tie kratke videa o konci sveta na youtube?? vsimli ste si ze tie vestkyne a vestci boli pod vplyvom omamnych plynov???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Chodte s tým už do riti !!!
Hlúpostiam neverím!!!
ze v roku 2012 je takmer nemozne, aby z neakych dovodov nastal koniec sveta
nehrozi nam stret s neakym vesmirnym telesom, ani vybuch susediacej hviezdy, ani nic podobne
aj tak, je to jedno, pokial sa ludstvo nespameta... a konecne si nezacne vazit to co ma... nezasierat atmosferu s chemickymi pakarinami.. nenicit prirodu.. atd..
mozno, ze to nebude az take zle...
prinajhorsom nam zatopi holandsko, kaliforniu a ine faynove krajinky xp
» modryglobus.wordpress.com/2009/02/11/pred...
neverim nicomu..co sa tyka toho, ze bude konec sveta..ked bude ta bude..noo...ta co uz..