Už dááááávno ohlodaná téma ale predsa , aký máte názor na avizovaný koniec sveta? Príde, alebo sa stane niečo, čo nás- ľudí od základov zmení? A samozrejme, varianta posledná - nestane sa vôbec nič? Rýchlo, už máme iba 15 dní
Ja tomu absolútne neverím, pobavili ma články ktoré ľudia pustili von , a čím ďalej , tým väčšie katastrofy predpovedali, ja ti tiež nevypisujem, na čo si zrelý, tak pssst
Ze ale si zober kolko ludi na to uveri , kolki ludia su v strese uz teraz .. chystaju si zasoby jedla na dva mesiace kupuju sviecky, a neviem co vsetko, teple oblecenie , radiatory ale super obchodny tah - "nakupte co najviac pred vianocami mozete, nech na vas poriadne zarobime "
@lucykisss asi tak nejak .... a naco teple oblecenie mne netreba dnes sme s kamaratmi vybehli von a pri parkovisku sme sa gulovyli len v trickach si museli pomyslet o nas okoloiduci
ako môže hocikto vedieť čo sa stane vtedy ? nevieme ani čo sa môže stať zajtra a je toľko možností... tak načo to riešiť toľko,dúfam len,že sa nič zlé nestane
och vaaazne, ospravedlnujem sa.. Unava ma zmohla, uz nerozmyslam nad tym co citam.. autorka clanku, a ja som pozerala ze autorka fora este raz prepac, beriem spat
Majuska , neboj sa je to tzv. HOAX - ak vies co to je , niekto si len vystrelil z ludi samozrejme, ze nikto nevie co sa stane zajtra, ale si zober, kolkokrat uz predpovedali koniec sveta ?? no za moj kratky zivot som uz mala byt minimalne 9-krat mrtva, 6-krat mal byt koniec sveta, 2-krat som mala spachat samovrazdu a 1-krat ma zobralo UFO z predpovedi nasich "jasnovidiek" jasnojebiek
viem si to predstavit divis sa preco si tak rychlo vytriezvel ? a myslis ze my sme nemali ? si zober , 7 ludi okolo osmej vecer pred panelakom v plavkach , cerstvy sneh - ludia chodili okolo a pozerali, ci sa este vsetci aspon trochu hybeme, divim sa doteraz, ze niktoo nevolal psychiatrov ale dva dni na to sme boli ku***sky chori , asi styria
@lucykisss nebojím sa,len hovorím,že život je nevyspytateľný a hocikedy sa môže stať hociaké nešťastie,nikdy nevieme čo bude zajtra,ani o minutú,len ma udivuje,že koľko nebezpečenstiev existuje, náhod a my sme stále tu napr. aj tá metanolová kauza,proste tí ľudia si ani nepomysleli,že by sa im také niečo mohlo stať,tak preto mám pocit,že je zbytočné riešiť také veci, keď sa hocikedy môže stať hocičo a už to nemusíme byť
a áno,očividne je to hoax ľudia sa vyžívajú v strašení druhých a na tie jasnovidky ani nemám slov
Ved ano, ale si predstav, ze budeme vsetci rozmyslat o tom, kedy TO pride.. Polovica ludstva by sa pozabijala kade tade .. Nebezpecenstva boli, su a budu, a ked nad tym budeme premyslat, bude to len horsie, strach, beznadej - ved aj tak to skor ci neskor pride, nie je cesta k nicomu .. Co sa ma stat sa stane a ked sa to stane , nedame si s tym rady ja na taketo kraviny nemyslim, toto mi zas vyskocilo na fb z profilu nejakeho zabrzdeneho priatela, co tam mam ( neviem kto to je a co hlada u mna v priateloch, ked som ho v zivote nevidela ) , ale ocividne je chlapec este dalej za opicami, nez sme my u nas na slovensku ja som to citala mesiac dozadu
Hahaaaa, kto povedal, že sme začali piť o ôsmej ? O ôsmej sme len vyšli von , čo sme robili predtým, si nikto z nás nepamätá A ďakujem , konečne niekto, kto mi chce úprimne pomôcť
A panie z Českej republiky Ako vidíš Proti Čechom ja niš nemám , ale čo je moc, to je moc dokonca tam spomenula, že nejaká slováčka mala tiež nejakú vidinu , či sem či čo to ja sa tomu takisto vyhýbam , ale pozerám že na FB mi to tam svieti gigantickými písmenami , takže prvý môj dojem bol , ha , keď niekto investuje do zviditeľnenia svojho statusu peniaze, musí to byť naozaj niečo vážne .. Ale vypukla som smiechom už po asi druhej vete
@lucykisss no dobre tak ty si tez moj clovek tez od rana pije a wecer uz triezvy sme ... v pohode som im powedal nech radsej aj kazajku a paralyzer zoberu ze sa budes branit ze sa budes chcet do snehu hadzat
@lucykisss ja nechcem o tom rozmýšľať, nechcem pred Vianocami vidieť hysterických ľudí,čo riešia len to,že či to príde chcem normálne Vianoce ako každý rok a aby sa to už neriešilo toľko,lebo ma to deprimuje a núti premýšľať nad vecami aké som písala vyššie
a nič také sa nemôže stať,lebo ja chcem piecť koláčiky a dávať darčeky a tak ale ja sa vždy teším na Vianoce skoro a potom keď prídu,tak to už potom nevnímam nejak ale je na tom aj niečo dobré, ľudia si aspoň počas Vianoc uvedomia,že tu už nemuseli byť,keby sa to fakt stalo
@lucykisss som silno zvedavy jak sa budu setci ti jasnovidci vyhovarat ked ziadny koniec sveta ani velka zmena apod. nenastane. asi na konstalaciu planet...bohvi ale kto chce vyhovorku si najde
ale nech,ti ludia budu mateste najblizsich 15 dni pocit ze su vynimocni,vsetci budu citatich clanky. a pride21.12. nic sa nestanea vsetka ich ,,slava" sa vytrati..:/
Ja na to s rodičmi a sestrou neverím,ale v našej rodine sa nachádzajú ľudia kt.tomu veria a myslia si že vážne bude koniec sveta .Už majú nakúpene myslím že 50 litrov mlieka pre malú,veľa minerálok,konzervy,atd ..je to choré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Toto ma dostalo už úplne , nedávno
To sa budú , tým som si viac než istá ..
Ja tomu absolútne neverím, pobavili ma články ktoré ľudia pustili von , a čím ďalej , tým väčšie katastrofy predpovedali, ja ti tiež nevypisujem, na čo si zrelý, tak pssst
Ze ale si zober kolko ludi na to uveri , kolki ludia su v strese uz teraz .. chystaju si zasoby jedla na dva mesiace kupuju sviecky, a neviem co vsetko, teple oblecenie , radiatory ale super obchodny tah - "nakupte co najviac pred vianocami mozete, nech na vas poriadne zarobime "
my uz sme tiez parkrat mali taketo extremy kto dlhsie vydrzi lezat v snehu v plavkach a tak
och vaaazne, ospravedlnujem sa.. Unava ma zmohla, uz nerozmyslam nad tym co citam.. autorka clanku, a ja som pozerala ze autorka fora este raz prepac, beriem spat
Majuska , neboj sa je to tzv. HOAX - ak vies co to je , niekto si len vystrelil z ludi samozrejme, ze nikto nevie co sa stane zajtra, ale si zober, kolkokrat uz predpovedali koniec sveta ?? no za moj kratky zivot som uz mala byt minimalne 9-krat mrtva, 6-krat mal byt koniec sveta, 2-krat som mala spachat samovrazdu a 1-krat ma zobralo UFO z predpovedi nasich "jasnovidiek" jasnojebiek
to vyssie je pre teba
a áno,očividne je to hoax ľudia sa vyžívajú v strašení druhých a na tie jasnovidky ani nemám slov
a inac ja sam sa hentakym clankom vyhybam bo tolko chujovin v jednom kratkom clanku dokaze napisat uz len danniken a jemu podobni
Ved ano, ale si predstav, ze budeme vsetci rozmyslat o tom, kedy TO pride.. Polovica ludstva by sa pozabijala kade tade .. Nebezpecenstva boli, su a budu, a ked nad tym budeme premyslat, bude to len horsie, strach, beznadej - ved aj tak to skor ci neskor pride, nie je cesta k nicomu .. Co sa ma stat sa stane a ked sa to stane , nedame si s tym rady ja na taketo kraviny nemyslim, toto mi zas vyskocilo na fb z profilu nejakeho zabrzdeneho priatela, co tam mam ( neviem kto to je a co hlada u mna v priateloch, ked som ho v zivote nevidela ) , ale ocividne je chlapec este dalej za opicami, nez sme my u nas na slovensku ja som to citala mesiac dozadu
Hahaaaa, kto povedal, že sme začali piť o ôsmej ? O ôsmej sme len vyšli von , čo sme robili predtým, si nikto z nás nepamätá A ďakujem , konečne niekto, kto mi chce úprimne pomôcť
A panie z Českej republiky Ako vidíš Proti Čechom ja niš nemám , ale čo je moc, to je moc dokonca tam spomenula, že nejaká slováčka mala tiež nejakú vidinu , či sem či čo to ja sa tomu takisto vyhýbam , ale pozerám že na FB mi to tam svieti gigantickými písmenami , takže prvý môj dojem bol , ha , keď niekto investuje do zviditeľnenia svojho statusu peniaze, musí to byť naozaj niečo vážne .. Ale vypukla som smiechom už po asi druhej vete
a nič také sa nemôže stať,lebo ja chcem piecť koláčiky a dávať darčeky a tak ale ja sa vždy teším na Vianoce skoro a potom keď prídu,tak to už potom nevnímam nejak ale je na tom aj niečo dobré, ľudia si aspoň počas Vianoc uvedomia,že tu už nemuseli byť,keby sa to fakt stalo
a keď bude naozaj koniec sveta, tak nech mi to dá láskavo niekto vedieť, aby som sa nemusela učiť na skúšky
toto je dobré
rozsekalo D
májovia napísaly kalendár 1000 rokov dopredu si myslíte že sa im chcelo písať dalej?
Aspoň by som sa mohla vysrať na dosranú písomku z dejepisu.