kokoti nad mnou vrtaju od augusta. nie, nerobim si haluz, prerabaju byt od augusta. posledny mesiac su pomerne ticho, ale aj tak. kokotizmus. a este ked som si ja pustil hudbu na pol cinzaku (tu ma kazdy pici, co si myslia ostatni, ked bucha alebo vrta, tak som zvolil podobny pristup), este prisiel picovat, ze on len robi podlahu a robi na smeny, inokedy to nemoze robit. som mu povedal, kde mam jeho smeny, nech si to zariadi on, ja ho mozem jebat. chcel som aj zandarov zavolat, ale co mi to pomoze. nic.
Na intraku sme mali manikov o poschodie nizsie co rano o piatej pustali vadnych O-zone..... toaletak v lepiacej paske a slzny plyn na chodbe zarucene zabral XD XD
kks by som ich zabil..aj v nasej byvalej bytovke raz vrtali okolo 23:00 a mali k tomu este male decko..alebo ked sme vrtali raz o 12:00 na obed tak nam dosla nasa suseda picovat..cuza stara
kurna tak to bud by som zavolal na políciu alebo by som zavolal zopár robošov že potrebujem prerobiť priečku že zúrať a potom ju nanovo postaviť a búranie len kladivami neh to dlho trvá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Tatko v amoku vybavil