Diskusie - 2843. stránka fóra
16
Oslava 40-ky
Zdravím Vás. potreboval by som poradiť nejake pesničky na tematiku 40-ky ( nieco ako je 50 a podobne). ďakujem Otvor fórum »
16. 6. 2013 14:17
44
Je každý schopný (partnerskej) lásky?
Toto vôbec nemá byť fórum založené zo sklamania vo vzťahu či čo, proste ma to naozaj zaujíma, pretože človeka, v ktorom nieto ani náznaku akejkoľvek emócie. ( Odpovedajte , prosím, vynímajúc rodinné... Otvor fórum »
16. 6. 2013 14:14
4
Ženy z rodu Gilmorovcov
Prosííím, potrebujem pomôcť so siedmou sériou. Nikde ju neviem nájsť (po slovensky). Chcem si ju stiahnuť so slovenským dabingom ďakujem. :) Otvor fórum »
16. 6. 2013 14:13
3
Zvonenie
Mám taký problém. Nastavím si zvonenie na mojom mobile (Android 4. 0. 3) a po vypnutí alebo reštarte mobile sa mi dá predvolené zvonenie.... Ako nastavím nejaké zvonenie natrvalo ? Otvor fórum »
16. 6. 2013 14:00
8
Program na koláže!!! PLS
Poprosím nejaký program na koláž. GIMP som už vyskúšal a Adobe Photoshop mi nejde neviem prečo. Poraďte prosím ale program nie appka na facebooku. Dík Otvor fórum »
16. 6. 2013 12:51
59
Hovorí o bývalom,,.
Zdravím, mám otázku, či už na ženy alebo na chlapov. Ide o to, že chodím asi mesiac s jednou krásnou slečnou, ktorú ľúbim a možno aj ona mňa (aspoň ona to... Otvor fórum »
16. 6. 2013 12:44
10
Ako sfalsovat pozorovanie UFO ?
Zdravim vsetkych nadsencov U. F. O. a tiez nadsencov vtipov, chcel by som si vystrelit z mojich kamosov a ich nechat verit ze videli UFO, nemam este plan a preto sa tu pytam skusenych Jokegenius-ov... Otvor fórum »
16. 6. 2013 12:31
20
Ak mám sex s tehotnou ženou, ide o trojku ?
Ale potom by to znamelo aj to, že som pedofil a že to dieťa príde o panenstvo ešte pred narodením O. o :D Otvor fórum »
16. 6. 2013 12:10
38
Baby, ake mate najcastejsie vyhovorky ked nemate chut na sex s Vasim partnerom?
Baby, ake mate najcastejsie vyhovorky ked nemate chut na sex s Vasim partnerom? Otvor fórum »
16. 6. 2013 11:32
2
Vyskúšala už nejaká tento strojček Panasonic ES-WR40VP?????
Vyskúšala už nejaká tento strojček Panasonic ES-WR40VP????? Otvor fórum »
16. 6. 2013 11:21
15
Neverbalna komunikacia v minulosti
U Dostojevskeho ma celkom zaujalo do akej miery postavy komunikuju neverbalne. Stale si nieco odcitavaju z tvare, posielaju jemne gesta ktore druha postava bezproblemov zachyti a spravne interpretuje atd. Ked sa teraz tak rozpominam tusim neverbalnu komun Otvor fórum »
16. 6. 2013 11:00
22
Mamicky preco chodievajú na plaváren pre dospelákov s malymi deckami?
Ahojte! Pravidelne si chodim zaplavat na plaváren, kde sú bazény urcené pre dospelych, no neraz tam boli mamicky s trojrocnymi deckami v plaveckom bazéne , no tie decká plávat este nevedeli, tak drahé... Otvor fórum »
16. 6. 2013 10:39
33
Praha, Prague, Prag, Pragae, Прага,,.
Boli ste už niekedy v Prahe? Videli/zažili ste nejakú parádnu atrakciu? Ak áno, zaujímalo by ma, či by ste vedeli odporučiť nejakú zaujímavosť, niečo čo treba vidieť (a v príručke turistov to nenájdem), resp. nejaký... Otvor fórum »
16. 6. 2013 10:26
14
Konat alebo dat cas
ahojte. mam kočku, priblizne 2 mesiace. sme strasne odlisny, aj v povahe, aj v nazoroch no proste sa nevieme na seba naladit. mali sme obaja prilezitosti to ukoncit s tym druhym, no nespravili... Otvor fórum »
16. 6. 2013 10:09
17
Ako zistiť, že dnes je práve nedeľa?!
Sused/ka klepe mäso na rezne :D:D:D Otvor fórum »
16. 6. 2013 08:51- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Vy 22 roční
- 5 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 4 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 5 Akej farby máte dnes ponožky?
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Vy 22 roční
- 9 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?