kedysi som chcela stomatológiu, aj by som si za tým išla, ale štúdium je o niečo náročnejšie hlavne zo začiatku, potom už nie a stomatológom sa oplatí byť akurát tak súkromným (prístroje stoja hrozne veľa a celkovo, vybudovať si lekársku prax niečo chce čiže..)
potom som si to rozmyslela, že pôjdem radšej na všeobecné, aj som zistila, že ma veľmi zaujíma (neuro)chirurgia takže tak toť moje osobné zváženie situácie, ale keď to mám zhrnúť...choď na stomatológiu
A stomatológia jednoznačne ,prečo ? 1.zubári perfektne zarábajú
2.ako povedal @barky radšej sa chces niakej babke pozerať niekam ? A 3. Zubári sú známejší a naučíš sa nový jazyk ( latinsky) takže máš tu kopu dôvodov prečo...a zubári ( väčšina ) neštrajkujú kvôli platom,skôr ty všeobecný lekáry...a ak si nevieš inak vybrať choď na očné-tiež tam super platia....ale to je len náhradny plán keby si sa nevedela rozhodnúť
@paulinka24 no ale pod učením sa jazyka si aspoň ja predstavujem že na sa naučíš tvoriť vety,gramatiku a tak...a tu sa akurát naučíš pomenovanie pre všetky časti tela v latinčine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Taktiež všeobecné lekárstvo.
Neviem prečo, ale bojim sa zubov.
ak peniaze tak jednoznacne stomatologia.
ak pomahanie ludom a sen byt doktorom tak vseobecne.
potom som si to rozmyslela, že pôjdem radšej na všeobecné, aj som zistila, že ma veľmi zaujíma (neuro)chirurgia takže tak toť moje osobné zváženie situácie, ale keď to mám zhrnúť...choď na stomatológiu
Bo zato ku zubárovi nechodia bezzubé babky po protézy
@normane To môžeš aj tak v súkromnej ordinácii
inak je to na tebe
2.ako povedal @barky radšej sa chces niakej babke pozerať niekam ? A 3. Zubári sú známejší a naučíš sa nový jazyk ( latinsky) takže máš tu kopu dôvodov prečo...a zubári ( väčšina ) neštrajkujú kvôli platom,skôr ty všeobecný lekáry...a ak si nevieš inak vybrať choď na očné-tiež tam super platia....ale to je len náhradny plán keby si sa nevedela rozhodnúť
nie, preboha. len mi to tak pripadá proste.