Moja naj kniha je asi Meno ruže od Umberta Eca. Prekúsal som sa ňou až na 2. pokus, lebo úvod je strašne nudný (ale to má svoje opodstatnenie). Druhá dobrá bola Na západe nič nové od Remarqua.
Vo filmoch je pre mňa ťažké vybrať nejaké najlepšie. Videl som ich megaveľa, skoro všetky z TOP rebríčka na imdb či csfd, ale povedať jeden sa nedá. Každopádne, tie staršie sú skvelé, najlepšie obdobie na vynikajúce filmy bolo podľa mňa v 90. rokoch. Jednak boli filmy stále príbehovo kvalitné a už aj na oko boli pekné.
Z posledných čo som čítala sa mi najviac páčila Hosťujúci profesori od Davida Lodge... a filmy neviem, nie som nejaký filmový milovník... Včera som ale pozerala Pygmalion (1938) a bolo to fakt super...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
60 sekúnd
Moja naj kniha je asi Meno ruže od Umberta Eca. Prekúsal som sa ňou až na 2. pokus, lebo úvod je strašne nudný (ale to má svoje opodstatnenie). Druhá dobrá bola Na západe nič nové od Remarqua.
Vo filmoch je pre mňa ťažké vybrať nejaké najlepšie. Videl som ich megaveľa, skoro všetky z TOP rebríčka na imdb či csfd, ale povedať jeden sa nedá. Každopádne, tie staršie sú skvelé, najlepšie obdobie na vynikajúce filmy bolo podľa mňa v 90. rokoch. Jednak boli filmy stále príbehovo kvalitné a už aj na oko boli pekné.
film: táto novinka » www.csfd.cz/film/292555-pod...
z filmov sa mi asi najviac pacil blue velvet a noznicovoruky edward
filmy tých je dosť vela... naposledy som pozerala Atlas mraku a dosť sa mi zapáčil
a z filmov King's speech alebo Iron Lady
film asi The perks of being a wallflower alebo the Prozac Nation
niečo z mojej TOPpoličky