@tereska77 ma ich byt 100, ale vacsina z nich su rezervovane protekcne pre kamaratov inekafe atd.. takze kto vie.. ja som sa radsej poistil, ked bolo este nieco cez 950 volnych... ale zobral som 5, takze ak ich vsetky nevyuzijem dam do drazby
nikdy v živote tam nepôjdem, v mmcčku sa nedá dýchať. moje jediné šťastie je, že som cez koncerty tam, kde som
a @tommyhot tam bolo už napchatých viac ľudí, než je kapacita, to si buď istý. 1200 ľudí sa tam zmestí (už tam toľko aj bolo), rátaj s tým, že nejaké lístky pôjdu do súťaží, nejaké sa ešte rozdelia kamošom a podľa mňa dá roman aj na miesto aspoň 50-60. to bude taká fullka celý ten koncert, že padne mmc.
a nazov koncertu bude ze ale teraz uz naozaj uplne posledny koncert?Ine Kafe malo dobry prvy album zvysok je sracka ktora ma s punkom spolocne asi tolko ako Drislak
@chevro nooo, o tom by som si dovolila polemizovať, zvuk tam bol viac než prapodivný na posledných dvoch akciách, nejako sa to dototo. ale šak ja mám MMCčko rada, len sa cielene vyhýbam akciám, kde sa neviem nadýchnuť, všetci sa ma chytajú a neviem sa dostať cikať vtedy, kedy treba.
@hetfield to, ze na ich koncerty zo zaciatku chodili skini a punkeri neznamena ze offspring je punk (hlavne nie poslednych 15 rokov)... ved pri offspringovskom smashi a greendayovskom basket case sa +- prvykrat objavil pojem pop punk...
To už sú vypredané? Fakt rýchlosť. Aj som chcela ísť, ale bola som na ich prvom poslednom koncerte - videla som kapelu, na ktorej som vyrastala a zmierila som sa s tým, že už nebudú hrať a nechcem, aby som si náhodou ešte kazila dojmy :p A rvať sa v MMCčku sa mi nechce, už teraz sa bojím, aké to tam bude cez Kvasfest (HT,Slíže,Vandali a FIXA!)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a inak listok nemam
a @tommyhot tam bolo už napchatých viac ľudí, než je kapacita, to si buď istý. 1200 ľudí sa tam zmestí (už tam toľko aj bolo), rátaj s tým, že nejaké lístky pôjdu do súťaží, nejaké sa ešte rozdelia kamošom a podľa mňa dá roman aj na miesto aspoň 50-60. to bude taká fullka celý ten koncert, že padne mmc.
Blink je pop punk pre male deti
lebo tuším aj predtým mali 2 albumy.
Inak mne sa páčia všetky albumy od Iné Kafe
@tommyhot The Offspring je punk a samozrejme že aj Blink...
Punk má rôzne podžánre.