Kupil som si do spalne SMART 3D velku telku podporuje to aj internet a prehravanie filmov z USB klucov alebo smart kariet. potreboval by som k nej nejake ulozisko na filmy vo full HD (aspon 100 filmov). Nasiel som usb kluc s dost velkou kapacitou (2 T
Racionálne sa zamysli, či je reálne aby mal Flash takú kapacitu a za takú cenu. Stačí si trošku pogúgliť. Mne behom troch kliknutí našlo Flash o kapacite 1000 GB za 600 € tak sa zamysli čo som ani netušil, že také kapacity majú
Ľudia trošku premýšľajte pred kúpou čohokoľvek ide predsa o vaše peniaze.
@xxar3s Na 100% je to fake .... Ten USB kľuč bude mať v skutočnosti tak max. 16 GB ....
Tieto fake USB kľuče majú upravený čip, aby sa to tvárilo, že to má 2 TB ... V skutočnosti ti po prekročení 8/16 GB budú buď miznúť dáta, alebo ťa rovno upozorní, že kopírovanie nie je možné
Netreba zabudat ze fullHD filmy vo vysokej kvalite potrebuju aj vecsi datovy tok co cinske fake USB kluce nedosahuju. Osobne ak mam riesit nielen filmy ale aj osobne domace datove ulozisko tak moja volba zacina na: » www.alza.cz/synology-diskst...
Je to drahsie riesenie s vyuzitim nielen na filmy ale aj archivaciu roznych dat. Ak uz nieco kupit tak to co slabe bezproblemov. Su aj ine a omnoho lacnejsie moznosti ako moja. Netreba dalsie komentare davat ludom ktory si kupia za 19$ USB kluc a divia sa preco im to nefunguje ako ma
Cez Aliexpres neobjednávaj USBčka, som v skupine na FB "Skúsenosti s nákupom cez Aliexpres" a všetci tam píšu, že im prišiel vždy s kapacitou max. 16GB keď objednali 1TB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ľudia trošku premýšľajte pred kúpou čohokoľvek ide predsa o vaše peniaze.
ja som do svojho nového 2TB vrazila vyše stvoky eur
mmchdom
sto filmov? srsly?
to ti stačí 500GB
hento je pičovina a dostaneš pičovinu ale kľudne, go for it
Si kúp Externý hard disk...
@purenarcissism Ale určite nie malé USBéčko jak on si myslí
ale aj tak
18dolárov?
tiez mame smart 3d a precita maximalne 500giga, musel som to rozdelit na particie
ale za 19 eur to musi byt riadna hlupost
Tieto fake USB kľuče majú upravený čip, aby sa to tvárilo, že to má 2 TB ... V skutočnosti ti po prekročení 8/16 GB budú buď miznúť dáta, alebo ťa rovno upozorní, že kopírovanie nie je možné
Je to drahsie riesenie s vyuzitim nielen na filmy ale aj archivaciu roznych dat. Ak uz nieco kupit tak to co slabe bezproblemov. Su aj ine a omnoho lacnejsie moznosti ako moja. Netreba dalsie komentare davat ludom ktory si kupia za 19$ USB kluc a divia sa preco im to nefunguje ako ma
Naivita ľudí nepozná medze
Naozajstný 1TB USB kľúč stojí 600€
Keď to otestuje cez h2testw tak zistí, že ten kľúč má maximálne 8 až 16 GB