Ľudia, čo si myslia že sú lepší ako všetci ostatní (80% birdzu)
Ľudia, čo vnucuju ostatným svoje presvedčenie
Ľudia ktorí neakceptujú iné názory ako ten svoj
skôr ľudia/veci, ktoré nemám rada na birdzi (áno, je tam rozdiel!)
fanatici - to je jedno, akého druhu - ateisti, veriaci, ochranci zvierat, vegáni
''odborníci'' - na fitnes, mobily, počítače ..
negramotní ľudia
a nemožno zabudnúť na všetky birdzácke bugy
nemám rada, že ak tu príde niekto s nejakým nápadom, nájde sa dosť veľa ľudí čo to tu ofrfle a nepovie k tomu nič konštruktívne. a že veľa ľudí sa sem chodí len vyplakať (ok, tiež sa sem chodím posťažovať) a namiesto toho by sem mohli postovať super blogy, fotky a pod. ktoré by som mohla dávať do spravodaju a všetci by sme sa tu z toho tešili.
nemám rada, že tu už nie je tajné číslo - mohla som to už mať doexpené na zázrak.
nemám rada, že ľudia tu zakladajú fóra furt o tom istom, nepozrú sa či už to fórum nebolo založené v ten istý deň, prípadne že sa nevedia trafiť do statusu a píšu to do blogu. a potom sa treba prehrabávať hovadinami aby človek našiel dobré fórum alebo dobrý blog.
Je tu blocklist, cize sa nemozem s popcornom v ruke pozerat ako sa dvaja ludia hadaju.
(Co je pre inych vyhoda je pre mna nevyhoda a teraz som z toho smutna)
Nemam rada moralistov tu, ale v poho, jednym uchom dnu, druhym von. Co ma ale serie je, ze si tu nemozem postovat ateisticke kreslene vtipy, lebo to hned zmazu, kedze propagovat vieru nieje povolene na Birdzi - comu sa inak smejem, lebo ateizmus je viera asi ako abstinencia je sexualna poloha. (B.Maher)
1. fejky/anonymní superhrdinovia o ktorých aj tak každý vie že irl sú lúzri tak neviem prečo to musia dokazovať aj tu
2. jednosmerné blokovanie, že človek si radšej blokuje preventívne, lebo nikdy nevie, kto bude znova natoľko jebnutý aby polovičné fungovanie využil len na to aby mu potom mohol zasierať profil
3. zrušenie CSS
jednostranne blokovanie, potom takych par technickych veciciek (neaktualizuje to uplne super notifikacie napr.) a par ludi-kt.mam svojim sposobom rada,ze si poviem ze uuuf takto by som teda skoncit nechcela
veľa hlúpych ľudí, hádajúcich sa, neschopných akceptovať názor niekoho iného..
a vlastne to je tak vše. súhlasím aj s väčšinou komentov nadomnou, ale nejako veľmi ma to netankuje..
asi najväčšie negatívum birdzu vidím v tom, že stránka je čoraz menej a menej fajn a že ľudia, ktorí sú tu super rýchlo ubúdajú a mne je za nimi smutno
jednoducho, čím viac do histórie sa pozriem, tým to tu bolo unikátnejšie
vadi mi ze sa to vela nadava ludom a ze sa na tom kamosi tych ludi co nadaju iba smeju a potom kto tu nema kamosov ten este aj ked si len srandu robi ho zjebu za to ze robi druhym zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nemam rada ked si nemozem zmenit bydlisko!
...pokracujte
Vž sa tu niečo zmení aby to tu fungovalo " lepšie" a ninič
a vždy mi niečo vadí
Ľudia, čo vnucuju ostatným svoje presvedčenie
Ľudia ktorí neakceptujú iné názory ako ten svoj
A ľudia ktorí nevedia že sú to trollovia.
Potom sa s nimi naťahujú a Birdz je zaplavený ich sračkami miesto normálnych diskusii.
Sú tu tiež takí, ktorí nevedia diskutovať, iba sa hádajú a nadávajú si. Snažia sa nanútiť svoje presvedčenie ostatným.
Tiež mi vadia tí ktorých 90% príspevkov sa týka jednej témy a dookola opakujú to isté.
fanatici - to je jedno, akého druhu - ateisti, veriaci, ochranci zvierat, vegáni
''odborníci'' - na fitnes, mobily, počítače ..
negramotní ľudia
a nemožno zabudnúť na všetky birdzácke bugy
nemám rada, že tu už nie je tajné číslo - mohla som to už mať doexpené na zázrak.
nemám rada, že ľudia tu zakladajú fóra furt o tom istom, nepozrú sa či už to fórum nebolo založené v ten istý deň, prípadne že sa nevedia trafiť do statusu a píšu to do blogu. a potom sa treba prehrabávať hovadinami aby človek našiel dobré fórum alebo dobrý blog.
neni tu uz odkazovac
neni tu moznost pridavania obrazkov a inych sraciek do blogov uz (alebo mozno je, len iuqa je debil)
veľa ľudí tu ešte stále je, i keď by tu nemusela byť
a ani odkazovač tu nie je
(Co je pre inych vyhoda je pre mna nevyhoda a teraz som z toho smutna)
Nemam rada moralistov tu, ale v poho, jednym uchom dnu, druhym von. Co ma ale serie je, ze si tu nemozem postovat ateisticke kreslene vtipy, lebo to hned zmazu, kedze propagovat vieru nieje povolene na Birdzi - comu sa inak smejem, lebo ateizmus je viera asi ako abstinencia je sexualna poloha. (B.Maher)
Neni tu uz Waldorfova.
Je
Zabugovany
2. jednosmerné blokovanie, že človek si radšej blokuje preventívne, lebo nikdy nevie, kto bude znova natoľko jebnutý aby polovičné fungovanie využil len na to aby mu potom mohol zasierať profil
3. zrušenie CSS
tazee tak
a vlastne to je tak vše. súhlasím aj s väčšinou komentov nadomnou, ale nejako veľmi ma to netankuje..
asi najväčšie negatívum birdzu vidím v tom, že stránka je čoraz menej a menej fajn a že ľudia, ktorí sú tu super rýchlo ubúdajú a mne je za nimi smutno
jednoducho, čím viac do histórie sa pozriem, tým to tu bolo unikátnejšie
zdrbávanie takmer každého, kto tu nepatrí medzi "populárnych"
to, akí sú všetci tolerantní - ale iba ak má druhá strana rovnaký názor
.... vlastne by sa všetko, čo mi na birdzi vadí, dalo zhrnúť ako "ľudia".
trollovia
pomalosť a nedotiahnutosť stránky
ja by som plus dodal, ze je to technologicky nedorobene este a sefstvo drbe na to
2. netolerantni ludia
3. namysleni frajerickovia
2. a css-ká!
3. :ehm: