vidím to prvý krát, ale nechápem čo sa idiota to napísalo.... týmto si ako že chceli zdvihnúť sebavedomie? a myslím že víťazka miss world sa narodila na slovensku takže až tak by som si ju neprisvojoval....
Neviem presne rok ked sme ako československo vyhrali zlato na MS vo futbale, v základe hralo 8 slovákov a tipnite si kto si tu cenu prisvojil? naši bratia česi... ale čechov mám rád, len takéto veci ma vedie rozladiť....
lol ale minimálne 95% sú totálne blbosti ktoré by sa dali vyvrátiť logickými argumentami prípadne proti nejakou protihodnotou a tých 5% im kľudne necháme veď nikto nieje dokonalí
ale tak je to Aha! nad tým sa normálny slovak zasmeje a utrie si z tým zadok nechápem jak niekto môže brať peniaze za uverejnenie takýchto sračiek
vy sa na to pozeráte tak že česi su svine. ale nemalá časť tých bodov je pravdivá . bohužiaľ. slovensko je takým pokulhavým a pošemitným bratom česka, stojacom v jeho tieni. prečo ?
korene to má v hostórií, ale stručne, keď prišlo na rozdelenie hospodárskych základov, tovární, všetkého.... tak sa výroba odsťahovala do čiech. tu ostali neschopné súdy a tupý policajti. všetko čo by zaistilo pevné hospodárstvo, vyššiu životnú úroveň, to majú česi. sme hlúpi ľudia, necháme sa často odrbávať. často krát za naše problémy nemôže zlý ujo, ale naša vlastná neschopnosť.
čo dodať ? zbytočne nadávame na čechov, pred nimi máme len svoju neoblomnú slovenskú "hrdosť"
Nesúhlasím s tvojim tvrdením o tom, že sa, ako si to jednoducho zhrnul, výroba odsťahovala do Čiech. Ona tam bola odsťahovaná a tá, čo u nás zostala, tá bola pre istotu nejakým spôsobom zásahu západným exbratom zastavená. A za to môže jeden zlý ujo. Volá sa Václav Havel.
@radiophonic , áno, videl som že som to zle napísal, teda opravujem : všetka výroba jakživ BOLA v čechách a tu bolo jakživ len súdnictvo, paragrafy a cigáni. pár tovární ktoré dnes už niesu. to je obraz slovenska
nie, ten ujo bol určite zlý, ale kde je chyba ? myslíš že keby nemci vedeli čo je správne, nezvrhli by hitlera ? čo je človek bez ľudu ? nič, iba jedinec v dave. ak ho davy nasledujú, stáva sa vodcom. ak ich vedie proti iným, je to diktátor. ak ho davy ignorujú lebo vedia že chce zle, tak má smolu. ale my často nevieme kto nám chce zle. v tom je tá záhada zlého uja
Hitler bol diktátor, chcel zle, ale davy ho neignorovali, pretože v tom čase boli presvedčené, že jeho filozofia je správna. A veď on Nemcom v prvom pláne zle nechcel. A myslím, že k je zvrhnutiu nedošlo aj z iných dôvodov, z takých širších medzinárodno - politických. U ľudí, ktorí majú politickú moc, častokrát zohráva úlohu aj fakt, akú majú podporu zvonku. Hitler ju mal a mal ju aj Havel. Smiešna paralela, ale pravdivá, teda pokiaľ ide o vonkajšiu podporu.
Ale tá tvoja posledná myšlienka "ale my často nevieme kto nám chce zle" je asi pravdivá.
@Radiophonic nič v zlom ale keď chceš vyťahovať veci o slovenskom priemysle tak si najprv zisti fakty(dúfam že to zase nebola sarkastická poznámka tu je to celkom dobre vysvetlené: » www.aktuality.sk/clanok/81881/ko... a priemysle v globále rozložili mečiarovci...stačí sa pozrieť na to ako takmer skrachovalo VSŽ.
Nebudem sa s tebou doťahovať, nemyslel som to sarkasticky, a môžeš mať na vec iný názor. Ale pri takýchto informáciách, na ktoré si ma odkázal, je čaro pravdy v tom, komu patrí portál alebo periodikum, ktoré dané info zverejní. Takže to je na debatu.
@radiophonic som rád že sme sa pochopili, ešte dodám, že práve to , že si nemci mysleli že je to správny človek, bolo práve to že nevedia čo je pre nich dobré. ale mali vtedy takú situáciu že sa chytili toho kto prišiel, pretože potrebovali tvrdú ruku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
30. Štefan Margita, Dara Rolins, Zuzana Belohorcová, Andrea Verešová... Kdo ze Slováků něco umí, raději se stěhuje do Česka!
Neviem presne rok ked sme ako československo vyhrali zlato na MS vo futbale, v základe hralo 8 slovákov a tipnite si kto si tu cenu prisvojil? naši bratia česi... ale čechov mám rád, len takéto veci ma vedie rozladiť....
ale tak je to Aha! nad tým sa normálny slovak zasmeje a utrie si z tým zadok nechápem jak niekto môže brať peniaze za uverejnenie takýchto sračiek
korene to má v hostórií, ale stručne, keď prišlo na rozdelenie hospodárskych základov, tovární, všetkého.... tak sa výroba odsťahovala do čiech. tu ostali neschopné súdy a tupý policajti. všetko čo by zaistilo pevné hospodárstvo, vyššiu životnú úroveň, to majú česi. sme hlúpi ľudia, necháme sa často odrbávať. často krát za naše problémy nemôže zlý ujo, ale naša vlastná neschopnosť.
čo dodať ? zbytočne nadávame na čechov, pred nimi máme len svoju neoblomnú slovenskú "hrdosť"
Nesúhlasím s tvojim tvrdením o tom, že sa, ako si to jednoducho zhrnul, výroba odsťahovala do Čiech. Ona tam bola odsťahovaná a tá, čo u nás zostala, tá bola pre istotu nejakým spôsobom zásahu západným exbratom zastavená. A za to môže jeden zlý ujo. Volá sa Václav Havel.
nie, ten ujo bol určite zlý, ale kde je chyba ? myslíš že keby nemci vedeli čo je správne, nezvrhli by hitlera ? čo je človek bez ľudu ? nič, iba jedinec v dave. ak ho davy nasledujú, stáva sa vodcom. ak ich vedie proti iným, je to diktátor. ak ho davy ignorujú lebo vedia že chce zle, tak má smolu. ale my často nevieme kto nám chce zle. v tom je tá záhada zlého uja
Ale tá tvoja posledná myšlienka "ale my často nevieme kto nám chce zle" je asi pravdivá.
@James114
Nebudem sa s tebou doťahovať, nemyslel som to sarkasticky, a môžeš mať na vec iný názor. Ale pri takýchto informáciách, na ktoré si ma odkázal, je čaro pravdy v tom, komu patrí portál alebo periodikum, ktoré dané info zverejní. Takže to je na debatu.