Diskusie - 3321. stránka fóra
47
Ovsené vločky
Čaute, chcel by som začať jesť na raňajky ovsené vločky, ale len tak s mliekom alebo čistou vodou mi veľmi nechutia. Neviete o nejakom spôsobe ako rýchlo pripraviť na raňajky ovsené vločky aby to nebolo náročné na... Otvor fórum »
3. 1. 2013 19:58
16
Ženské gaťky.
Ahojte, už dlhšie sa zamýšlam nad tým prečo sú ženské gaťky také tesné a či to ženám nevadí. Proste lebo oni sú tak nesné, že vám priamo priliehajú na pagáč, a zarezávajú do zadku. Ženy,... Otvor fórum »
3. 1. 2013 19:51
25
Co odomna chcu?
Lezie mi to na nervy. Moja rodina ma furt porovnava s mojou sesternicou. A ja ju neznasam. Lezie mi na nervy. Ma 16 a je to kurva. Cim je lepsia? Preco ma s nou porovnavaju?... Otvor fórum »
3. 1. 2013 19:48
10
Nikon D5100 - tipy a triky
Cavte , na Vianoce som pod stromcek dostala novy vissie uvedeni fotak. V podstate ten fotak foti aj za mna ale neviem spravit kvalitnu fotku. Napriklad minule som chcela odfotit ohnostroj a boli s toho len mazance... Otvor fórum »
3. 1. 2013 19:38
8
Prijatie na Masarykovu, fakulta medicíny
Práve riešim, študovanie na VŠ na Slovensku a v Česku. V ČR konkrétne Masarykovu univerzitu a zaujímalo by ma, či má niekto skúsenosti s prijatím na medicínu. Viem, že v ČR dosť berú do... Otvor fórum »
3. 1. 2013 19:20
12
I just need to help ; )
Mám prosbu/ problém?? dá sa to nazvať hocako. Proste ide o, že zajtra by som mala ísť porozprávať dievčatám, budúcim dobrovoľníčkam v CVČ (vek cca 14-15 rokov) o tom, ako chlapci vnímajú, keď sa... Otvor fórum »
3. 1. 2013 19:16
10
Najlepšia lekárska fakulta?
Poraďte prosím, kam všade si mám dať prihlášku :) a prečo... :P Ď. Otvor fórum »
3. 1. 2013 19:10
10
Melódia
Chcela by som zložiť pesničku. S textami nemám najmenší problém ale s melódiu je to horšie. Akosi ma nič nenapadá. Na klaviri si vždy niečo zahram, ale nieje to ono :( neviete poradiť ? Otvor fórum »
3. 1. 2013 19:06
31
Kto počúva pesničky tak to je pre tú osobu!!:D
3. 1. 2013 18:50
29
Prečo si nikto v rozprávke nikdy nikto nežiadal od zlatej rybky ďalších 100 želaní? :D
Resp. , aké 3 želania by ste mali vz? (okrem vyššie uvedeného :D) Otvor fórum »
3. 1. 2013 18:38
57
Odvolanie prezidenta SR
Včera sa na facebooku objavila stránka, ktorá je za odvolanie prezidenta SR, ktorá má už viac ako 12 tisíc fanúšikov : http://www. facebook. com/stopgasparovicovi Čo si o tom myslíte? Odvolali by ste ho aj vy? Mne... Otvor fórum »
3. 1. 2013 18:20
20
úvaha o láske
Komentáre ako že nech si to nájdem na internete si nechajte pre seba. Rada by som totiž chcela vedieť vašu úvahu/názor. Píšte a preháňajte :) Otvor fórum »
3. 1. 2013 18:14
25
Ake rocne obdobie mate radi?????
3. 1. 2013 18:07- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?