Myslíte si, že mám šancu dostať sa na VŠ, kde sa nerobia prijímačky, ale berú len na základe výsledkov strednej školy, pokiaľ sa moje priemery pohybovali na hranici 2,0 na konci roka? Myslím konkrétne politológia TU TT
Ja s mojim priemerom vždy po 1,3 mám obavy že ma na školu kde berú na základe stredoškoslkých výsledkov nevezmú, a zas na druhú stranu niekde veľmi zaváži externá maturita
Záleží od počtu uchádzačov, bol rok, keby nevedeli triedu naplniť a dostal sa tam každý a minulý rok bolo toľko uchádzačov, že vyberali najlepších. Záleží od toho, koľko vás bude
áno je to fajn priemer ale na tie lepšie školy je to podľa mňa na nič, ja sa hlásim na jednu takú školu kde berú podľa výsledkov na SŠ a beru 15 ľudí ..ale ak niekde beru 60 ľudí tak to by bola pohoda....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@roman103
áno je to fajn priemer ale na tie lepšie školy je to podľa mňa na nič, ja sa hlásim na jednu takú školu kde berú podľa výsledkov na SŠ a beru 15 ľudí ..ale ak niekde beru 60 ľudí tak to by bola pohoda....