Skúšal som aj velmi vela všelijakých blbých konverterov...ale vždy mi vypisalo že je tam nejaká chyba...dočítal som sa ževraj to mám skúsiť V mp4 formáte....ale to ani skúšať nemusím...lebo Mp4 mi už duplom neprehrá...
@elesh MP4 neprehráva ani môj mobil, takže jeho len ťažko Teda nič v zlom, ale predsa len Mini je lepší ako Cookie Fresh P.S.: Keď na ňom chce mať filmy, tak asi nie je veľmi nenáročný používateľ...
@romeo105 pozerala som nejaké recenzie, ale nikde som nenašla, že či by to malo prehrávať 3gp videá... A na filmy to je dosť blbý mobil, keďže nemá práve najväčší displej...
@cupcake007 Dík... ....recenzie mam naštudované aj ja.. ale dík.. ....mne nejde o to aby to malo väčší displej ako telka...len proste aby sa na tom dali pozerať filmy...ked sa budem v škole nudiť..
Už si stahujem jeden menší film...síce nieje najlepšia kvalita.. ale hádam pojde... ten pôvodný mal okolo 300 mb....ale bola to super kvalita....možno aj preto že to bol velký film to nešlo...lenže keby to prerobím na menší zhorší sa mi aj zvuk aj video...a v najhoršom by pôjde zvuk pozadu...
Ten HTC je lepší ako môj, preto sa na ňom dá prehrať MP4... Na mojom som to tiež skúšala, lebo 3gp nie je práve najlepšia kvalita, ale nešlo mi to... Btw koľko stál ten mobil?
telefón neprehráva mp4 lebo je lepší ako iný áno určite je lepší, preto som mal chuť ho už pár krát vyhodiť, ale nakoniec som ho rootol a hodil tam CM7 a všetky tie blbosti ako HTC sence vyhádzal. Musel som aj pretaktovať procesor, teraz som rád že s nim môžem telefonovať ...
Bral som ho pred 2 rokmi z orange-u na paušál za 80€
@cupcake007 som spokojný len s informačnou diódou a foťákom a k takým veciam ako 576 MHz procesor a rozlíšenie displeja 240x320 sa radšej nevyjadrujem, ale skúšal som na ňom už aj android 4.1 Jelly Bean
@elesh Tak vieš, ale mne má ten mobil vydržať ešte najmenej rok, tak neexperimentujem Zatiaľ je v celkom dobrom stave až na to, že je celý obúchanú ale pri tej mojej "šikovnosti" to je bežné
@cupcake007 Ja som to robil ešte pred rokom keď bol mobil v záruke. Čiže ak by sa niečo stalo tak mi neuznajú reklamáciu. A budem ho používať pokiaľ si nekúpim nový a to je zatiaľ v nedohľade
@elesh ten mobil vyzerá celkom dobre, ale to Xiaomi nie je veľmi známa značka, nie? Aspoň ja som o niečom takom nikdy nepočula, rovnako, ako o Meizu...
@cupcake007 Nie je to známa značka vo svete a na Slovensku už vôbec nie , ale napr. v antutu benchmark dosiahol 14 639 bodov zatiaľ čo Samsung Galaxy S3 12 504 a Note 2 okolo 13 000. Ten telefón sa dá kúpiť asi len v Číne, ale našiel som ho aj na ebay-i.
@cupcake007 Tak to už nie je úplne neznáma značka, keď sú články/recenzie v rôznych jayzkoch. Bohužiaľ oficiálne sa dá kúpiť len v Číne. Také blbosti ako iPhone na Slovensko dovezú, ale po kvalitné telefóny si musíme ísť sami...
@elesh tak jsné, že iPhone tu dovezú, lebo ten by si určite kúpil každý... ale pochybujem, že keby doviezli niečo také, tak by si to nikto nekúpil, lebo nepoznajú tú značku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Presnejšie?
@elesh to bola irónia
A môj záver je takýto - poškodené video neviem ..
@cupcake007 to nie je shiitny mobil, ale mobil pre nenáročného používateľa
@romeo105 pozerala som nejaké recenzie, ale nikde som nenašla, že či by to malo prehrávať 3gp videá... A na filmy to je dosť blbý mobil, keďže nemá práve najväčší displej...
Pre mňa je 15" displej minimum na filmy, takže to už neriešim...
Ten HTC je lepší ako môj, preto sa na ňom dá prehrať MP4... Na mojom som to tiež skúšala, lebo 3gp nie je práve najlepšia kvalita, ale nešlo mi to... Btw koľko stál ten mobil?
telefón neprehráva mp4 lebo je lepší ako iný áno určite je lepší, preto som mal chuť ho už pár krát vyhodiť, ale nakoniec som ho rootol a hodil tam CM7 a všetky tie blbosti ako HTC sence vyhádzal. Musel som aj pretaktovať procesor, teraz som rád že s nim môžem telefonovať ...
Bral som ho pred 2 rokmi z orange-u na paušál za 80€
Mne to bolo jedno čo sa s ním stane. Bol strašne pomaly, tak som s tým niečo musel urobiť.
Keď budeš takto experimentovať, raz sa ti to vypomstí
» goo.gl/65tiv... Xiamo Mi2 ale, najprv by som si musel zohnať peniaze na letenku na východ
Btw dobre tu spamujeme
Zo začiatku možno nie, ale pri troche šťastia by sa mu tu mohlo dariť. Taký amazon je v Amerike dosť známy a už aj na Slovensko sa to pomaly dostáva.
Pokiaľ to niekomu vadí, nech mi dajú ban. Pôjdem si na so.cl. Aj tam sa dá celkom dobre pokecať
» www.theverge.com/2012/9/5/329456...