Ahojte. Uvažujem o strednej škole konzervatórium. Nazvala som to ,,hudobné gymnázium." Od mala chodím na klavír, na spev, tanečný aj dramatický a tak a tak to chcem študovať na konzervatórium. Samozrejme, že hrám aj na iné nástroje, ale to sa nedá všetko.
Aloha ... takto ti poviem ... ak ta to bavi tak urcite sa to da zvladnut ... podla skusenosti ktore zazivam pravidelne , niektori co prejdu konzervatorium hraju strasne zle .... Tu ide o to , kolko budes cvicit a venovat sa tomu nastroju , resp. podla toho aky odbor is vyberies ... Najpv si zisti , ci je to konzervatorium v Nitre dobre ... A hlavne si vyber jeden odbor ... A ak si terza deviatacka uz by bol najvyssi cas pripravovat sa na prijimacky ...
Mam brata na konzervatoriu ale v bratislave. Na primacky sa treba riadne pripravit a ver ze je to riadne tazka skola. Podla toho comu sa chces venovat by si asi mala ist na herectvo. No pokial viem beru len tych najlepsich takze musis byt fakt dobra drzim palce
@bibianka176 ja osobne som chcela ísť tiež najprv do nitry na herectvo ale keďže to bola súkromná škola tak som sa rozhodla že radšej pôjdem do BA... ťažká škola to nieje... na tejto škole je hlavné to aby si sa vedela presadiť... proste ak máš talent a chceš na sebe pracovať tak nieje nikde problém... je to to isté ako gymnázium... ak niekto má nato hlavu tak proste to zvládne... hlavne sa teraz snaž na talentovky držím palce super výber
@bibianka176 radsej by som si vybrala konzervatorium ba kedze nitra je sukromne a druhorade konzervatorium kde beru vsetkych ktorych nezobrali v blave a hlavne popri herectvu je vzdy povinny predmet - klavir co by tebe podla toho co pises vyhovovalo . Pripravit sa na talentovky a sup do bratislavy
@bibianka176 Určite je to ťažká škola. No neviem aký si typ študenta, či nemáš problém z učením alebo ako... Pokiaľ ťa to však baví, choď si určite za tým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov