Diskusie - 3323. stránka fóra
10
Ako je to s posielaním peňazí cez banky?
Mal som dostať nejaké peniaze prevodom na môj účet od Čecha za predaj , čakám 1 a pol dňa a stále nič neprichádza... Je možné, že neposlal nič? Otvor fórum »
3. 1. 2013 17:26
76
Kramy :(
budem teraz s priatelkou cely vikend a chceme si aj uzit ale ma kramy uz osmy den :/... je to normalne podla vas? menstruaciu ma nepravidelnu (niekedy meska 2 tyzdne a niekedy vobec :D), inokedy mava kramy maximalne 5-6... Otvor fórum »
3. 1. 2013 16:53
15
Windows 7
zdravim raz som to sem uz daval no nejako mi tu nepomohli skusim este raz takze mam notebook kupovany v nay elektrodome a je to druh acer aspire 5738g no mal som tam uz win nainstalovany ale nedostal som cd... Otvor fórum »
3. 1. 2013 16:36
77
Oplatí sa studovat na humanitnom odbore?
Na také odbory chodia len tí, ktorí nechcú ist robit?VY aky názov máte? Otvor fórum »
3. 1. 2013 16:31
32
Chalani, ako by ste reagovali, ak vaša frajerka bola predtým štetkou?
otázka asi skôr na chlapcov :D ako by ste reagovali keby ste zistili, že vaše terajšie dievča niekedy bola štetka :D ale taká originálna ... . Otvor fórum »
3. 1. 2013 16:13
33
Smajlíky na BIRDZi
Tak, som tu trošku nový a zatial viem iba štyroch smajlov, tak by sme si tu mohli založiť také fórum, že každý napíše jedného najobľúbenejšieho smajlíka ktorý je mu najsympatickejší + ako ho robí :) ... Otvor fórum »
3. 1. 2013 16:13
7
LF UK BA prípravný kurz
niekto, kto ide od soboty, viete už otázky naspamäť, však? Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:58
23
Ked sa povie stetka,,
ako si predstavujete k*rvu ? spoznate ju hned na prvy pohlad? kde ich najcastejsie najdete? Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:49
4
Problém s HTC WILDFIRE S
Mám problém s HTC Wildifire S- celý sa mi reštartoval , šetky nastavenia vymazali a s nimi aj kontakty... co s tým?? Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:43
27
Otázka pre dievčatá
Koľko času potrebujete na to aby ste dokázali odpustiť (úmyselné, vedomé) klamstvo zo strany či už kamaráta alebo partnera? Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:35
49
Nemyslíte si, že by bolo prospešné pre našu spoločnosť zrušenie peňazí?
peniaze sú mor ľudstva: vraždy, vojny, závisť, lúpeže, nezmyselná výroba, plytvanie, drancovanie atď... rozmýšľala som, že by sa možno aj mohla stratiť motivácia ľudí pre to, aby vykonávali nejakú činnosť... ale!Prečo sadia... Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:33
16
Mená
ake je vase meno a ake by ste chceli mat alebo sa vam vidi to co mate?? Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:32
28
Aj vy keď dostanete správu na facebooku/birtzi/inde tak vás prepadne taký zvláštny strach že vám niekto bude nadávať/písať vám n
Aj vy keď dostanete správu na facebooku/birtzi/inde tak vás prepadne taký zvláštny strach že vám niekto bude nadávať/písať vám n Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:32
6
Problem s tlaciarnou
Cawte ludia, potrebujem vasu pomoc. v praci nam nejde tlaciaren. Tlacili sme iste veci, normalne fungovala a teraz strajkuje. Vyskusal som vsetko, co sa dalo. neviete, v com by mohol byt problem?... Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:23
6
Priaznivci *Alternative INDIE/INDIE rock a indie lifestyle?
http://www. facebook. com/AlternativeIndieMusicIndieLifestyle Určite všetci, ktorí sa vidíte v tomto štýle, HOR SA! :) Ešte to len rozbieham, ale snáď sa to bude páčiť. Urobíte mi veľkú radosť! Serusky... Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:17- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?