Diskusie - 3323. stránka fóra
49
Nemyslíte si, že by bolo prospešné pre našu spoločnosť zrušenie peňazí?
peniaze sú mor ľudstva: vraždy, vojny, závisť, lúpeže, nezmyselná výroba, plytvanie, drancovanie atď... rozmýšľala som, že by sa možno aj mohla stratiť motivácia ľudí pre to, aby vykonávali nejakú činnosť... ale!Prečo sadia... Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:33
16
Mená
ake je vase meno a ake by ste chceli mat alebo sa vam vidi to co mate?? Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:32
28
Aj vy keď dostanete správu na facebooku/birtzi/inde tak vás prepadne taký zvláštny strach že vám niekto bude nadávať/písať vám n
Aj vy keď dostanete správu na facebooku/birtzi/inde tak vás prepadne taký zvláštny strach že vám niekto bude nadávať/písať vám n Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:32
6
Problem s tlaciarnou
Cawte ludia, potrebujem vasu pomoc. v praci nam nejde tlaciaren. Tlacili sme iste veci, normalne fungovala a teraz strajkuje. Vyskusal som vsetko, co sa dalo. neviete, v com by mohol byt problem?... Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:23
6
Priaznivci *Alternative INDIE/INDIE rock a indie lifestyle?
http://www. facebook. com/AlternativeIndieMusicIndieLifestyle Určite všetci, ktorí sa vidíte v tomto štýle, HOR SA! :) Ešte to len rozbieham, ale snáď sa to bude páčiť. Urobíte mi veľkú radosť! Serusky... Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:17
9
16
Priemer 2, 0
Myslíte si, že mám šancu dostať sa na VŠ, kde sa nerobia prijímačky, ale berú len na základe výsledkov strednej školy, pokiaľ sa moje priemery pohybovali na hranici 2, 0 na konci roka? :O Myslím konkrétne... Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:57
15
Návrh na skvelý film?
Nemusí byť nejaký uplne novy, len aby bol zaujímavy.. nejaká komedia, romantické, to je uplne jedno len nech to ma dej a myšlienku. :D :) dakujem Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:56
3
Vyhernetipy.net
Zdravím Vás máte niekto záujem pridať sa k nám a zložiť sa na jeden účet na vyhernetipy. com , ich účet stojí 120 eur už nás pár je, cena na hlavu by závisela od počtu uživateľov účtu. Úspešnosť maju... Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:39
41
čaute,,. prečo mi mobil neprehrá 3gp video ?
čaute... kopiroval som si do mobilu film v 3gp formáte..čo by logicky malo ísť... a nejde mi to neviete prečo ? Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:27
17
Fantasy literatúra
Viete mi poradiť s nejakou dobrou fantasy knihou, alebo článkom? Niečo na spôsob Harry Potter, Narnia, Atramentový svet, Eon-zaklínač drakov, a. t ď. Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:25
7
Je konzervatórium ťažká škola?
Ahojte. Uvažujem o strednej škole konzervatórium. Nazvala som to ,,hudobné gymnázium. " Od mala chodím na klavír, na spev, tanečný aj dramatický a tak a tak to chcem študovať na konzervatórium. Samozrejme, že hrám... Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:12
29
Aké rádio najčastejšie počúvaš?
3. 1. 2013 13:56
14
Anime
Vedeli by sme mi poradiť nejaké romantické, alebo niečo na štýl Death Note, nejaké zaujímavé anime, teen anime alebo také niečo ( hlavne také kde sa nebojuje!!) a aby bolo ľahko dostupné k stiahnutiu. Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:27- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?