No, vzhľadom k tomu, že ja zápisníkom neviem odolať by to zdanlivo mohol byť prúser...ale keďže 90% ľudí, o ktorých v denníku píšem má nejakú megalogickygeniálnevystihujúcu prezývku, tak nie až taký veľký
(najväčší príklad mojej geniality, síce ju už nepoužívam, lebo už nie som taká protivná ale "reďkovka" od slova rat a cow ... lebo vyzerá ako potkan a je krava takže potkania... krava! (ale už nie som takáto hnusná, to len ako príklad geniality!!) (ach) )
od niektorych je fakt nusne ze vobec realne uvazuju ze by tam niekoho napisali. a aj ti spominani politici maju zivot a rodiny a proste nikto si nezasluzi by mu niekto zelal smrt (to len tak na okraj, vzdy ma to sere ked vidim ako niektori ludia zelaju inym smrt)
kazdopdne pisala by som tam mena ludi ktori tyraju zvierata alebo deti
@uspavanocka "od niektorych je fakt nusne ze vobec realne uvazuju ze by tam niekoho napisali." "kazdopdne pisala by som tam mena ludi ktori tyraju zvierata alebo deti" ty si tiež dobrá
Inak napadlo mi:
Seriózne. Keď sa nad tým tak zamýšľam bolo by to veľké pokušenie. Zničenie by bolo najlepšie riešenie ale čo ak by sa objavila skutočná hrozba...nejaký Hitler...a ak by sa objavil pomohlo by to? Fakt si to neviem predstaviť.
Odlozila by som ho na horsie casy,clovek nikdy nevie.... Mozno by som tam napisala samu seba... Ale urcite by som tam nenapisala nikoho znameho, ludia su svine na mna ale nejdem ich zato zavrazdit, aj ked niekedy mam chut
Vštekých svetových lídrov. Politických, mediálnych, či finančných a každého kto by sa chcel postaviť na ich miesto. Ak by bolo možné tak jednoducho pretvoriť svet aj keď len negatívnym smerom, neodolal by som a vypustil to najhoršie zo seba
Death note ... No ja neviem Ak by som ho našla asi som ho nájsť mala... Asi by som ho použila na pár ľuďoch a potom by som ho skryla do trezora v podlahe .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
(najväčší príklad mojej geniality, síce ju už nepoužívam, lebo už nie som taká protivná ale "reďkovka" od slova rat a cow ... lebo vyzerá ako potkan a je krava takže potkania... krava! (ale už nie som takáto hnusná, to len ako príklad geniality!!) (ach) )
Prirodzene po odstrašujúcom príklade. Napríklad náš premiérsky hranol.
ale chcel by som ho
kazdopdne pisala by som tam mena ludi ktori tyraju zvierata alebo deti
Inak napadlo mi:
Seriózne. Keď sa nad tým tak zamýšľam bolo by to veľké pokušenie. Zničenie by bolo najlepšie riešenie ale čo ak by sa objavila skutočná hrozba...nejaký Hitler...a ak by sa objavil pomohlo by to? Fakt si to neviem predstaviť.
ale nie.. nie som taka zla..
inak čo sa stalo v tom filme?
Otto Lešiga
Marta Sabolová
Iveta Sabodošová
Ivan Gašparovič
Iveta Radičová
Robert Fico
Ivan Čarnogurský
Mikuláš Dzurinda
Jozeph Ratzinger
Barrak Obama
Jaroslava Dundová
Janka a Danka Juskové
Monika Flašíková Beňová
Ivana Byhariová
Richard Sulík
A ďalších 150 mien vrátane všetkých Rottschildov a Britskej Kráľovskej rodiny aby bol svet omnoho lepší...
tak určite by som si ho nechala a aj použila -raz určite
Tu sú aj pravidla :
Človek, ktorého meno sa zapíše do tohoto zápisníka, zomrie.
Zápisník nebude fungovať, pokiaľ ten, kto zapisuje meno, nemá vo svojej mysli tvár dotyčného. Zápisník tak nezasiahne ľudí s rovnakým menom.
Pokiaľ sa zapíše príčina smrti do 40 sekúnd od zapísania mena, stane sa to.
Ak nie je zadaná príčina smrti, človek zomrie na infarkt.
Po zapísaní príčiny smrti by mali byť detaily smrti zapísané do 6 minút a 40 sekúnd.
Tento zápisník sa stane časťou ľudského sveta, akonáhle sa dotkne zeme ľudského sveta.
Nový vlastník zápisníku bude môcť vidieť a počuť originálneho majiteľa zápisníku – shinigamiho.