Urobila som si video vo Windows movie maker. Uložila som to a chcela som to spoustiť. Uložilo mi to do formátu wlvs. To video mi ale nešlo prehrať, tak som si povedala, že zmením program, v ktorom sa to bude prehrávať. Dala som windows media player, ale n
ULOŽILA - movie maker si to uložil vo svojom formáte, ktorý umožňuje to video editovať, ale nie je to žiadny normálny video formát. otvor to wlvs v movie makeri, a nedaj uložiť, ale "Exportovať"
@emilywolf Neulož to ako projekt ale ako video. Uloží ti to vo formáte WMV, pokiaľ sa nemýlim. WMV (Windows media video) môžeš prehrať v ktoromkoľvek prehrávači videa (priklad : Windows media player, VLC....)... Následne, ak chceš z toho iba pesničku, nie video, prekonvertuj na MP3.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ULOŽILA - movie maker si to uložil vo svojom formáte, ktorý umožňuje to video editovať, ale nie je to žiadny normálny video formát. otvor to wlvs v movie makeri, a nedaj uložiť, ale "Exportovať"
to si vazne spravila?
Inak ak to chces seriozen prehravat tak nejaky h264 alebo mov, alebo no naco potrebujes to video podla toho si urci format...