Diskusie - 3337. stránka fóra
9
Monolog na prijímačky
Ahojte, neviete mi poradiť nejaký monológ na prijímačky v češtine ? Mňa napadá len Shakespeare, jeho diela sú síce krásne ale už dosť otrepané na prijímačkách. Otvor fórum »
31. 12. 2012 16:25
32
Novoročné SmS-ky
Ahojte :) Posielate na nový rok takzvané "novoročné SmS"? Ak áno komu? Posielate ich hromadne alebo každému to, čo uznáte za vhodné? Prípadne sem môžete hodiť akú SmS plánujete poslať : Kamarátovi/Kamarátke Rodine... Otvor fórum »
31. 12. 2012 16:18
39
Zeby ano?
Ahojte. Trochu zvláštne tému ale predsa ju tu dám. Spoznala som jedneho greka, pred pár týždňami. Mne je 20, jemu 23. Asi nikoho neprekvapí že ma zaujal svojím výzorom, inakostou obrovským sebavedomím a... Otvor fórum »
31. 12. 2012 15:55
10
GTA SA bez CD
Prosím Vás, čo si mám stiahnúť aby mi GTAčko San Andreas išlo bez CD ? Ja sa veľmi do toho nevyznám tak keby ste mi dali nejaký program alebo čo :) Ďakujem Otvor fórum »
31. 12. 2012 15:55
40
Zaľúbila sa sa do staršieho.
Je odomna o 20 rokov starší, a ja som sa doňho zamilovala a nevie o tom. Je to kamarát, no už z niekim chodí.. a ja som donho tak zamilovaná že nemozem prestat nanho mysliet.. čo mam... Otvor fórum »
31. 12. 2012 15:53
20
Čo má robiť keď ma neustále otravuje jeden užívateľ?
Čo mám robiť aby som ho zablokoval alebo mu dali ban. Mám napísať adminovi? Lebo stále my vypisuje TS-ky používateľ @mute , minule mi písal že si bol kúpiť vysávač. Otvor fórum »
31. 12. 2012 15:47
7
Naprieč Talianskom
Bol už niekto sám smerom Milano-Firenze-Roma-Napoli? Chcela by som sa opy´tat aký typ listka je najlepši myslim pre vlak. A že ci treba objednavať už dopredu, doma, alebo na stanici stači ? Popripadne nejake dalsie tipy ? Otvor fórum »
31. 12. 2012 15:47
19
Keby ste boli včielkou, chceli by ste byť:
31. 12. 2012 15:32
18
Co to znamena??
Ahoj, viete mi poradit, co to znamena, ak si pisem na fb s dievcatom (pozname sa zo skoly, a aj v reale sa pozname a kecame, ale zijeme v roznych mestach) vsetko je super, ... Otvor fórum »
31. 12. 2012 15:27
14
Štúdium japončiny. Prijímačky? Odporúčaná literatúra?? A samotné štúdium ???
Ak sa tu nájde niekto kto mi vie pomôcť s mojimi otázkami budem naozaj vďačná. :) :) Každopádne ďakujem !!^^ Otvor fórum »
31. 12. 2012 15:04
9
Bodky
Baby čo používate proti čiernym bodkám? Nejaký overený produkt alebo recept alebo hoc čo. Otvor fórum »
31. 12. 2012 15:02
27
Popraskané pery
Hola. :D Neviete náhodou, čo si dávate na pery, keď sú stále popraskané? Skúšam všelijaké tie balzamy a iné chobotiny, no nič z toho nezaberá. :-/ Otvor fórum »
31. 12. 2012 14:57
39
Ako sa chystáte oslaviť Silvestra
Možno to tu bolo možno nie ale aj tak to sem dám. Ja osobne len pri bielom vine a osamote. Otvor fórum »
31. 12. 2012 14:39
8
Silvester
Ako strávite Silvester? S kamarátmi, na chate, v hoteli alebo v kruhu rodiny? Otvor fórum »
31. 12. 2012 14:35
21
Poradte mi niečo na trávenie voľného času ale berte do úvahy že som z dediny že sa tu moc toho podnikať nedá :-)
Poradte mi niečo na trávenie voľného času ale berte do úvahy že som z dediny že sa tu moc toho podnikať nedá :-) Otvor fórum »
31. 12. 2012 14:33
10
Reklamný slogan zo školského prostredia
Čaute, Neviete nejaký reklamný slogan zo školského prostredia?... Bola by som rada keby ste mi niečo napísali. Ďakujem. Otvor fórum »
31. 12. 2012 14:13
5
Brigáda, hosteska, oblečenie
Chcela by som sa len spýtať, mám možnosť ísť prvýkrát na takúto formu brigádu a by ma zaujímalo čo ste mali oblečené vy, či bolo treba nejak formálnejšie sa obliecť alebo to bolo jedno. Robí sa... Otvor fórum »
31. 12. 2012 14:12
5
Knihy Online
caute ludia.. noo mam jednu otazku... zase :D takzee viete chcem si stiahnut jednu knihu.. viete ako myslim.. mam taku elektronicku citacku a tam by som si rada stiahla knihu Lolita od Vladimira Nabokov po cesky alebo po slovensky...... Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:51- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?