verím v to, že keď v to veríš, tak ti to môže aj pomáhať pre nič iné, ako preto, že v to veríš, nie preto, že by to dokazovalo ich egzistenciu, if ju nou uod aj mín
proste viem že medzi nebom a zemou je niečo viac ako my a mám pocit že je to boh.Ako je to viac to neviem.A nie nieje to niečo čo by mi od mala podsuvali.
Z časti verím aj v secret ale podľaneho ked som bola v hnoji mala som byt v nom stale a mal prist ešte väčší, no ja cítim že sa niečo stalo a ja som s z toho dostla aj napriek pesimizmu.
resp.. asi verím, že je niečo, čo náš ochraňuje.. neviem či sú to anjeli alebo ako by som to nazvala, ani to neviem nejako popísať.
na druhej strane ma neskutočne desí, že ma reálne niečo/niekto sleduje, to čo robím a aj keď to nemusí myslieť zle, ako sa mám preboha holiť alebo mať sex?
Zabudla som na jednu uuuuzasnu knihu : W.P.Young - Chatrc !! Odporucam kazdemu. Je tam vysvetlene preco je na svete ttolko zla, preco stale umieraju nevinni ludia a ako nas vsetkyh ma Boh rad
@ceruzka95 Chatrč.... to je tá Chatrč taká ospevovaná?? čo ma tak sklamala?? ta kniha je o ničom.... resp. dobre je to tam pekne napísané, je to pekný príbeh..... ale sklamala ma...
@verlorenentraum - tu popularitu nema zrejme kvoli obalke (nic v zlom, of course)
a v com ta konkretne sklamala ? (ak od zaciatku si toto dielo nebral/a vazne, necudujem sa(mozno trosku) ale treba si to precitat s chladnou hlavou a otvorenym srdcom, nie z toho dovodu ze: ha, ja som ateista a idem si precitat nejaky drist o nejakom Bohu....
mne dala velmi vela.. Zistila som mnoho veci a parkrat som sa posmiala ale i poplakala ( co uz so mnou, som trosku citliva :o) )
Akurat mi napadlo : Nikdy nemaj velke ocakavanie, lebo o to vacsie bude tvoje sklamanie.(mudry ujo/teta).
Naucila som sa nic od nikoho/nicoho neocakavat a zistila som, ze sa dokazem tesit aj z toho, ked ma niekto ponukne cukrikom :o) a sklamanie nikde, lebo som neocakavala, ze ma ponukne keksom-- to len tak na okraj.
Nie a o kazdom kto na to veri si myslim, ze je vysokosugestibilny clovek a mal by s tym nieco robit, lebo s nim bude v zivote mavat hocikto, kto na to pride ale...to je ofc len moj nazor (ale zalozeny na mojich skusenostiach s takymi ludmi)
a čo si potom existujú len dve cesty Boh, ku ktorému vedie tŕnista cesta a večné zatratenie ku ktorému vedie široká a krásna cesta....
stredna cesta ne je!!!! ....
"Kto vo mňa verí, nikdy nezomrie"...."Kto nie...tak nie."...to sú slova Ježiša Krista...
ak by si bola "Prava" veriaca nikdy by si taku myšlienku nenapísala a to sa týka aj knihy Chatrč....
@ceruzka95 správne poznamenala, jedine v koho srdci prebýva milosrdenstvo Božie, dokáže Boha milovať, všetko ostatne je faloš, neúprimnosť a pýcha....
@method vo svojích 25. rokoch som prišiel na to, že tento svet mával so mňou vďaka takým ľuďom ako si ty ....
a čo si spomínal sú to tvoje skúsenosti, potom žiješ aj vo svojom svete, kde neexistuje niečo vyššie, kde sú ľudia slabí na duchu a čo je najhoršie,to im stačí k životu, ktorý ubehne mihnutím oka a pre mnohých bude neskoro aby sa zachránili od demonickeho pekla .......filip
a k téme...
ano, anjely existujú, má ho každý z nás, však ten čo ho nepozná, neprosí ho o pomoc, nikdy nepochopí, že na čo bol všemohúcim Bohom stvorený
@zajkousko Ja som priatelsky, s nikym nemavam, aj ked by som mohol. Mas pravdu zijem v spolocnosti, kde je vacsina ludi slabych na duchu, co si ale o sebe nemyslim. Nemyslim, zeby viera v boha a anjelov bola jedinym ukazovatelom dusevnej urovne cloveka.
len vtedy som bola v takom štádiu, že som strašne chcela pochopiť tie veci, o ktorých sa hovorilo v súvislosti s tou knihou.... a tá kniha mi nepomohla.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ale,kým tam nie som mám pi. - -
Z časti verím aj v secret ale podľaneho ked som bola v hnoji mala som byt v nom stale a mal prist ešte väčší, no ja cítim že sa niečo stalo a ja som s z toho dostla aj napriek pesimizmu.
resp.. asi verím, že je niečo, čo náš ochraňuje.. neviem či sú to anjeli alebo ako by som to nazvala, ani to neviem nejako popísať.
na druhej strane ma neskutočne desí, že ma reálne niečo/niekto sleduje, to čo robím a aj keď to nemusí myslieť zle, ako sa mám preboha holiť alebo mať sex?
Pre tych,ktori veria/vedia ze nieco,co nas(a nie len nas) ochranuje existuje, odporucam nadhernu knihu: Lorna Bayern - Anjeli v mojich vlasoch
Btw. Ani si neviete predstavit ako vam tato jednoducha modlitba moze pomoct ak je od srdca(to vsetky modlitby)..... Takze: Anjel Bozi strazca moj...
a v com ta konkretne sklamala ? (ak od zaciatku si toto dielo nebral/a vazne, necudujem sa(mozno trosku) ale treba si to precitat s chladnou hlavou a otvorenym srdcom, nie z toho dovodu ze: ha, ja som ateista a idem si precitat nejaky drist o nejakom Bohu....
mne dala velmi vela.. Zistila som mnoho veci a parkrat som sa posmiala ale i poplakala ( co uz so mnou, som trosku citliva :o) )
Naucila som sa nic od nikoho/nicoho neocakavat a zistila som, ze sa dokazem tesit aj z toho, ked ma niekto ponukne cukrikom :o) a sklamanie nikde, lebo som neocakavala, ze ma ponukne keksom-- to len tak na okraj.
"ja nie som žiaden ateista"
a čo si potom existujú len dve cesty Boh, ku ktorému vedie tŕnista cesta a večné zatratenie ku ktorému vedie široká a krásna cesta....
stredna cesta ne je!!!! ....
"Kto vo mňa verí, nikdy nezomrie"...."Kto nie...tak nie."...to sú slova Ježiša Krista...
ak by si bola "Prava" veriaca nikdy by si taku myšlienku nenapísala a to sa týka aj knihy Chatrč....
@ceruzka95 správne poznamenala, jedine v koho srdci prebýva milosrdenstvo Božie, dokáže Boha milovať, všetko ostatne je faloš, neúprimnosť a pýcha....
@method vo svojích 25. rokoch som prišiel na to, že tento svet mával so mňou vďaka takým ľuďom ako si ty ....
a čo si spomínal sú to tvoje skúsenosti, potom žiješ aj vo svojom svete, kde neexistuje niečo vyššie, kde sú ľudia slabí na duchu a čo je najhoršie,to im stačí k životu, ktorý ubehne mihnutím oka a pre mnohých bude neskoro aby sa zachránili od demonickeho pekla .......filip
a k téme...
ano, anjely existujú, má ho každý z nás, však ten čo ho nepozná, neprosí ho o pomoc, nikdy nepochopí, že na čo bol všemohúcim Bohom stvorený
Mojou snahou nie je rozduchávať vášne v duchu neznášanlivosti, osočovania alebo nadávok ...
Prezentoval som len svoj názor, tak ako ty a nie som hodný aby som nieko súdil...
Nebudem preto nikoho presviedčať o správnosti môjho konania, každý si to musí prežiť, spoznať Pravdu, to je podľa mňa ta najlepšia cesta......
Každopádne ti ďakujem za slová a čas, ktorý si mi venoval ......filip
len vtedy som bola v takom štádiu, že som strašne chcela pochopiť tie veci, o ktorých sa hovorilo v súvislosti s tou knihou.... a tá kniha mi nepomohla.....
a ty taký zaritý veriaci veríš na knihu chatrč.... skvelé! Viac sa s tebou nemám o čom baviť... adios!
Aj ty veris v Boha, ale neveris Bohu- to je ten rozdiel....
nikto ťa nesúdi, bola to moja odpoveď na Chatrč....
komu dá, komu nedá dar osvietenia ta kniha, nie sme rovnakí, máš pravdu, pre teba "je o ničom".........filip
Keď už tak V anjelov NIE na...