Já som už vela krát mala taký problém že mi niekto neodpisoval ale nechala som to tak lebo som vedela že teraz nemá čas ale že mi odpíše nekôr ale neodpísal nechal to tak čo mám robiť???
hotentot: člověk mluvící hloupě nebo nesrozumitelně
príklad: nuž gdýž sem se nudila nik mi nepsal a ted gdýž jedu prič tak pořádem všichni to co naschval ci co??? (Tvoj status z 28. decembra 2012, 16:44.)
Keby si od začiatku písala normálne (je jedno, či po slovensky, alebo česky, ale NORMÁLNE), nenavykli by si ľudia ťa ignorovať. Texty ako ten hore sa tu nikomu čítať nechce.
mne jeden chalan napisal že mi už neodpise lebo že mam iba 16 (on je o 10 rokov starší) takže to nemá vyznam a ja mu nato že ok..ale odpisuje doteraz no
a ja tiež neodpisem ked sa mi nechce,načo ked to nikam nevedie
@night : no ale nechcela som v tedy písť po slovensky a toto je po česky: nuž gdýž sem se nudila nik mi nepsal a ted gdýž jedu prič tak pořádem všichni to co naschval ci co???
obvykle, väčšine ľudí, občas sa mi stane že na nejakú správu pozriem a napadne ma "toto bude na dlho", a v danom momente sa mi toľko času do písania dať nechce, tak to odložím, a často disappointed:) sa mi pri takých stane že na ne zabudnem, alebo ich odkladám tak dlho že potom na ne odpísať mi už príde divné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a ta slovencina ti ide lepsie nez cestina
Len taký Zajo ... Serie na mňa a mňa to proste... priťahuje
raz odpíšem na všetky...niekedy .
hotentot: člověk mluvící hloupě nebo nesrozumitelně
príklad: nuž gdýž sem se nudila nik mi nepsal a ted gdýž jedu prič tak pořádem všichni to co naschval ci co??? (Tvoj status z 28. decembra 2012, 16:44.)
Keby si od začiatku písala normálne (je jedno, či po slovensky, alebo česky, ale NORMÁLNE), nenavykli by si ľudia ťa ignorovať. Texty ako ten hore sa tu nikomu čítať nechce.
a ja tiež neodpisem ked sa mi nechce,načo ked to nikam nevedie
To radšej píš slovensky, ak aspoň to vieš spisovne a chceš, aby ti vôbec niekto odpisoval.
"gdo vjerý v satana nech poví mě! pls" jej status z dneška
@32 zase zle..,. nie "kdýž" ale "když"... Si ty vôbec z Česka?
Ja odpisujem väčšine ľudí
@hoperpohroma nevadi zesom naposledy neodpisal?
ale bol to celkom pekny napad to pocitat podla toho