Diskusie - 3345. stránka fóra
39
Prestup na Bilingválne gymnázium do Sučian
čaute, chcem sa opýtať, či tu má niekto hocijakú skúsenosť s prestupom z iného bilingválneho gymnázia na to v Sučanoch. diki :) Otvor fórum »
29. 12. 2012 20:29
72
Má to podľa vás zmysel riešiť?
Zrejme to viacerí poznáte, preto sa pýtam na Vaše názory, čo by ste v tejto situácii robili. S kamarátkou som sa spoznal na nete pred rokom, v tom čase som bol zadaný a aj naše prvé... Otvor fórum »
29. 12. 2012 20:28
35
Poznáte TAMAGO (aplikácia) ?
Podarilo sa vám už rozbiť TAMAGO? http://cdn6. droidmill. com/media/market-media/com. byebyegame. tamago_0. png som strašne zvedavá čo je dnu a ešte mám odťukať 980, 000 !!! :D potrebujem motiváciu Otvor fórum »
29. 12. 2012 20:22
11
Filmy
poradte nejake dobre filmy nemam co robit alebo ked neviete aky napiste mi prosim stranku na stahovanie filmov zadarmo alebo online dikyyy. . Otvor fórum »
29. 12. 2012 19:52
7
RPG POkec nick
Ahojte , všetci čo si toto prečítate , súrne a zúfalo Vás prosím o pomoc. Ak je tu niekto kto tu má nejaký RPG nick (Harry Potter zenského pohlavia) a nepouziva ho , či by mi ho nemohol prenechať.... Otvor fórum »
29. 12. 2012 19:48
29
Tehotenstvo bez sexu?
Zdravím. Doteraz som mávala menštruáciu pravidelne, no od tohoto mesiaca mi začala meškať. Bude to asi dva týždne. Partnera nemám, takže sex taktiež nie. Bojím sa že som otehotnela, pretože som masturbovala, ... Otvor fórum »
29. 12. 2012 19:39
8
Miesany napoj - 69
Vie mi niekto povedat ako sa robi miesany napoj "69"??? Za mlada som ho dost pijaval ale zabudol som zlozenie a postup som nikdy ani nevedel :D... googlil som hladal som ale nic som nenasiel... ak sa niekto... Otvor fórum »
29. 12. 2012 19:35
34
Najkrajšia webka
neviem či to tu už bolo, ale kto má podľa Vás, najkrajšiu webku na birdzi? :) Môžte napísať aj viac ľudí ak chcete Otvor fórum »
29. 12. 2012 19:29
18
Chat s chlapcom
Páči sa mi jeden chlapec, a občas s ním chatujem... ale neviem o čom, lebo niekedy mi príde že s ním robím výsluch, stále sa len pýtam... poraďte mi o čom s ním mám chatovať?... Otvor fórum »
29. 12. 2012 19:00
28
Čítal niekto tento článok? Je to pravda, chalani, že keď dievča robí niektoré s týchto veci to pochopíte , že vás chce?
Tu je link na článok : http://diva. aktuality. sk/clanok/34649/muzi-spoznaju-vas-zaujem-na-prvy-pohlad-viete-podla-coho/ ..... Ako tieto signály chápete vy chalani?? Pochopíte to tak, že dievča vás chce ak robí niektoré s týchto veci? Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:59
8
JLF UK
Potrebovala by som pocut par objektivnych nazorov na taky problem. Minuly rok som sa hlasila na JLF ale skoncila som tesne pod ciarou, teraz chodim na biologiu na Komenskeho. Nie je to najhorsie, ale mojim snom... Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:47
10
Poradite mi zo Sims 2?
mojej kamarátke sú vidno okolo svojho domu ine domy a stromy a mne nie! prečo? ako sa to dá nastaviť? PS: neviem či ste pochopili :D Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:31
48
Nesympatie
Ktorý birdzák je vám najviac nesympatický? Nebojte sa! :D Kľudne ho otagujte! Nech ho všetci vidia koťuhu! :D Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:28
12
Prosím dajte dobrý typ na horor :D .
Nudím sa a neviem čo si mám stiahnuť :) poradte mi prosím vás poriadný horor ( najlepšie dajaký novy :) ) ale môže byť aj nejaka bojtka :D Dopredu ďakujem :) ! Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:20
3
LEGO Mindstorm nxt.
Prosííím potrebujem pomoc s programovaním Lega mindstorm... Mám ten najjednoduchší program na to , a ... NEJDE MI vytvoriť vlastný program , teda vytvoriť rovno na kompe áno , skôr so spustením programu v... Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:12- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?