skoro vsade samy syr, alebo ine mliecne vyrobky.... uvedomujete si ze tyketo produkty su velmi nezdrave, len vsetky mliecne vyrobky obsahuju urcitu latku na ktoru je este vacsia zavislot ako na heroine? konkretne krava vylucuje tu latku aby zostalo tela pri nej dokym pije mlieko...
vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou, špagety, pizza (šunková), halušky (bryndza, syrokrém), rezance s tvarohom, kapustnica, vyprážaný kurací rezeň, granadír atď. ale najradšej mám cestoviny
špenátové halušky so syrovou omáčkou, kuracie kúsky opečené na mede so sezamom so zeleninovým šalátom, kapustnica, kapustové strapačky, zemiakový šalát s rezňom, chlieb s cesnakovou pomazánkou, chlieb vo vajíčku, údené tofu, varený zemiak, uhorka, kaleráb, pizza, kebab/gyros, kuracie mäsko zo zeleninou v arabskom chlebe= moja zvyčajná desiata v škole , pikantné mäso v zemiakovej placke- važecká pochúťka, zemiakové placky samé o sebe, lokše so syrom.. taký menší zoznam
kurací rezeň (celkovo kuracie mäso), pyré, hranolky s kečupom alebo tatarkou, opečené zemiaky, špagety po taliansky (u nás v škole : , kombinácia šunky syru a vajcia znesiem asi všade, parené buchty s jahodovým džemom, fašírka od mamy , halušky s makom a cukrom, atď..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
pizza
sviečková
Pizza,cestoviny, špagety s bolognskou omáčkou, vajíčkový chlieb, sviečková, vepřo knedlo zelo, karfiol(zapekaný vysmážaný,etc), kebab, brokolica,paprika,čínska kapusta(ja to môžem žrať bez hocičoho )
Ovsené vločky.... čo ja viem čo ešte
a to od tataraku, cez steaky az po svieckove, divinu na vine etc.
a napriklad teraz by som si neskutocne dal sparglu, uplne turbochut na nu ( v telke som ich videl )
a nikdy nepohrdnem gulášom či sviečkovou
a keď som bola v grécku tak to bol sendvič UFO