Ráno mám strašný problém s tým, čo si dať na raňajky! Viem že som hladná a chcem sa najesť ale neviem si vybrať, lebo neviem čo mi chutí a tak potrebujem nabrať inšpiráciu .
zvyknem: chleba (buď saláma (a taká zeleninová klasická obloha - paradajky, paprika etc. alebo nutela napr. Atď), cereálie s mliekom, hrianky s cesnakom, cibuľa a slanina.....
Práve som si spravil kávu,horuúcu čokoládu a čaj k tomu 2 rožky s maslom a šunkou
inak raňajkujem čo príde a podľa toho kedy vstanem ale raňajkujem stále aj keď je to o 12 proste raňajky musia byť..vačšinou je to pečivo s hocičím a káva, prípadne hrianka..výnimočne je to mlieko s cerealiami
ja mám ten istý problém ale tak teraz cez prázdniny už málokedy vstanem na raňajky ale skôr na obed inak cez školu neraňajkujem vôbec .. za 1 nemám chuť a za 2 nestíham
ja zvyčajne toasty alebo chlieb vo vajci, párky, praženicu so šunkou, vianočku s kakaom, bagetu s majonézou, kurčaťom a vajíčkom, krupicu s grankom/škoricou a také tie veci..
@somdebilka /Tvoj nick sa ma dotkol, keď som ho písala ..!/
Takže čo vyhralo?
Hej, no, ak práve nejem pomaranče, v podstate aj tak zvyčajne nejaké ovocie.
Pečivo je, aspoň na mňa a aspoň väčšinou, v prvom rade strašne suché a ja mávam po noci viac smäd, než hlad.
A hentie rôzne kaše a také veci (konzistenčne) sú tiež asi fajn, ale tam neviem podať recenziu - to mám fakt len raz za čas - keď mám ráno čas a chuť a chce sa mi pripravovať to. Na ovocí je dobré to, že ho vezmeš a zješ. Ovsené vločky by som si asi len tak zo sáčku do úst nesypala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Teraz: rezeň so zemiakovým šalátom
To je pravda, že keď si dám ráno ovocie, cítim sa celý deň taká fit, svieža a pečivo je také zaťažujúce strašne
inak raňajkujem čo príde a podľa toho kedy vstanem ale raňajkujem stále aj keď je to o 12 proste raňajky musia byť..vačšinou je to pečivo s hocičím a káva, prípadne hrianka..výnimočne je to mlieko s cerealiami
rožok s Lučinou, morčacou šunkou, vareným vajíčkom a trochou cibule
Takže čo vyhralo?
Hej, no, ak práve nejem pomaranče, v podstate aj tak zvyčajne nejaké ovocie.
Pečivo je, aspoň na mňa a aspoň väčšinou, v prvom rade strašne suché a ja mávam po noci viac smäd, než hlad.
A hentie rôzne kaše a také veci (konzistenčne) sú tiež asi fajn, ale tam neviem podať recenziu - to mám fakt len raz za čas - keď mám ráno čas a chuť a chce sa mi pripravovať to. Na ovocí je dobré to, že ho vezmeš a zješ. Ovsené vločky by som si asi len tak zo sáčku do úst nesypala.