Diskusie - 3436. stránka fóra
7
Hľadám pesničku
Hľadám pesničku od skupiny, ktorá sa začína na F. V názve pesničky by malo byť waiting. Pesnička sa začína bass gitarou potom je chvilu ticho a znovu pokračuje basa, ktorá je dosť výrazná v celej pesnicke.... Otvor fórum »
5. 12. 2012 15:02
4
Prestigio Multipad PMP5880D alebo Modecom FreeTAB 9702?
Prestigio Multipad PMP5880D alebo Modecom FreeTAB 9702? ktory tablet je podla vas lepši? je tam trochu cenovy rozdiel ale zaujimalo by ma či mi niekto jeden z nich (pripadne iny) neodporuci. Dík Otvor fórum »
5. 12. 2012 14:58Program na sledovanie televízie online z počítača ,,.
čawte potrebujem vediet niaky dobrý program cez ktorý by som mohla pozerat tv z počítača ktorý sa dá stiahnut z internetu a neplatý sa zaň Diki moc Otvor fórum »
5. 12. 2012 14:55
15
Heathrow
Ahojte letel niekto z Heathrowu (Londyn) najlepšie s Britsh Airways? Zaujímalo by ma či nejako veľmi riešia prehrešky príručnej batožiny? Mám kabelku a je napísané, že aj s pútkami musí mať do 36cm výšku, ale má... Otvor fórum »
5. 12. 2012 13:41
41
Čo kúpiť priateľovi na vianoce?
fakt, rozmýšľam nad tým asi už od leta :D ale akosi ma nič nenapadá... problém je že on nemá žiadne intenzívne hobby, jedine je gamer, čo mu stále vyčítam a nenávidm to, takže žiadne hry... Otvor fórum »
5. 12. 2012 13:25
49
Zase duchovia
Prosim, len ma hned neukamenujte :-) vidim veci, ktore ostatni nevidia......pocujem nieco, co nie je pocut......ano, mam doma ducha......najprv som myslela, ze mi preskocilo. Mozno len nejaky tien na stene zvonku, mozno len... Otvor fórum »
5. 12. 2012 12:22
4
Stredoeuropska arealova kultura
studuje niekto tento odbor na ukf? aky je to odbor? ake predmety obsahuje? Otvor fórum »
5. 12. 2012 12:21
5
Hladam a nenachadzam
tuto rozpravku som v detsve naozaj miloval http://www. youtube. com/watch?v=75MCjrxpOiQ neviem ju uz nikde najst, neviete niekto kde sa daju kopit VHS alebo stiahnut takyto kresleny Biely Tesák ? .. musi to byt nazov... Otvor fórum »
5. 12. 2012 11:58
5
Rozhodujem sa medzi bilinkami a odbornou(hotelierstvo)
Neviete mi poradiť kam mám ist na školu rozhodujem sa medzi bilinkami a odbornou(hotelierstvo) Otvor fórum »
5. 12. 2012 11:51
20
32
Intimny piercing , poradte
chcem si dat piercing ampallang , nemate stym niake skusenosti ? aky mate na to nazor ? hlavne baby , dik Otvor fórum »
5. 12. 2012 10:30
14
Opar
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu ohľadom herpesu - kedže ho mam prvý krát, včera to bolo eventuálne "v pohode" ale dnes ráno som mala opuchnutú polku úst, šla som do lekárne a kúpila si... Otvor fórum »
5. 12. 2012 09:53Najlepšia eventová agentúra WAC
Pozrite si túto stránku. Pomôže Vám s organizáciou na rôznych akciách. http://wac. sk/ Otvor fórum »
5. 12. 2012 09:33
4
Snehové reťaze na auto
ahojte ľudia, mám otázku... popritom kade ja jazdím, budem nutne potrebovať snehové reťaze. kolesá mám 14tky. podľa čoho sa reťaze kupujú? sú univerzálne..? Otvor fórum »
5. 12. 2012 09:25
9
Máte niekto skúsenosť so španielskými muškami ???
Dopočul som sa o tom nedávno a chcel by som vedieť či to nieje len nejaká internetová sračka a či to naozaj funguje, ako sa to má dávkovať a v akom množstve ? Otvor fórum »
5. 12. 2012 08:49
30
Ako si pripravujete ovsené vločky?
Ovsené vločky raňajkujem pravidelne, viacmenej každý deň. Nejde mi o žiadnu zdravú, alebo nebodaj diétnu stravu... jednoducho mi chutia. Keďže sa dajú pripraviť na milión spôsobov, v kombinácii s ďalšími potravinami a pod. ,... Otvor fórum »
5. 12. 2012 08:29Max Payne 1 a Max Payne 2 SK/CZ DABING
Cawte Nepoznate nejaku stranku cez ktoru by som stiahol SK/CZ DABING do Max Payne 1 a 2? DIK Otvor fórum »
5. 12. 2012 05:35
35
Baby, aký penis je "in"
Aký by mal byť? Veľký, malý, oholený , zarastený......Myslím, že na tieto odpovede čaká xy chlapov. Otvor fórum »
5. 12. 2012 01:37- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže