Ovsené vločky raňajkujem pravidelne, viacmenej každý deň. Nejde mi o žiadnu zdravú, alebo nebodaj diétnu stravu... jednoducho mi chutia. Keďže sa dajú pripraviť na milión spôsobov, v kombinácii s ďalšími potravinami a pod., tak by ma zaujímalo, ako ich má
porridge.. das zovriet vodu do hrnca, vlocky trocha rozmrvis v rukach, uvaris, das na to trocha medu a sladkej smotany.. najlepsia vec na svete na ranajky
@idiotproof ja nejak tak podobne, ale z lenivosti miesto vody a trochy smotany to rovno uvarím v mlieku sladím vždy medom, ale až hotové... a podľa chuti nastrúham niekedy jabĺško a škoricu... a napríklad dnes som si ich spravil s banánom
dám do vriacej vody, spravím kašu, polejem javorovým sirupom, posypem škoricou.
alebo spravím kašu a zjem s jablkami, banánmi, jogurtom a tak.
alebo cez noc nechám odstáť v mlieku, ony tak super všetko nasiaknu a zmäknú a potom napríklad s malinami a jogurtom.
poprípade rozšľahám vajco s trochou mlieka, nechám v tom odstáť vločky tak hodinu-dve a na panvici z toho spravím také malé koláčiky a tie potom s namletým makom a medom alebo s lekvárom.
V noci ich zalejem mliekom a pridám hrozienka, ráno to šmarím do mikrovlnky a konzumujem. Alebo ich nahádžem do mixéru, pridám mlieko plus arašidové maslo a banán, rozmixujem a vypijem. Silný to betón
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@idiotproof ja nejak tak podobne, ale z lenivosti miesto vody a trochy smotany to rovno uvarím v mlieku sladím vždy medom, ale až hotové... a podľa chuti nastrúham niekedy jabĺško a škoricu... a napríklad dnes som si ich spravil s banánom
to všetko s buď so studeným mliekom, alebo so zohriatým grankom
alebo spravím kašu a zjem s jablkami, banánmi, jogurtom a tak.
alebo cez noc nechám odstáť v mlieku, ony tak super všetko nasiaknu a zmäknú a potom napríklad s malinami a jogurtom.
poprípade rozšľahám vajco s trochou mlieka, nechám v tom odstáť vločky tak hodinu-dve a na panvici z toho spravím také malé koláčiky a tie potom s namletým makom a medom alebo s lekvárom.
dám do toho mlieko, keď som chorá, tak to aj zohrejem
Na noc zalejem vodou a dam do chladnicky aby poriadne nasiakli. Rano zjem s bananom.
tiež pozerám jak puk
ale možno sa niečím inšpirujem - problém je v tom, že ja sa rozhodnem, že budem raňajkovať vločky tak minútu predtým, než ich vyberiem
ja som zvycajne jedavala len take obycajne zaliate vodou, s medom a orieskami, ale ako vidim, ovsene vlocky mozu byt velmi velka mnamka
vlocky jem tak, ze ich nasypem do mlieka a zjem. to sa ma varit ? O_o