Diskusie - 3440. stránka fóra
13
Optika - projekt
Mám robiť na fyziku projekt ktorý sa týka optiky... nenapadá vás niečo? (okrem dúhy a dalekohľade) Otvor fórum »
4. 12. 2012 15:24
6
Photoshop
Mal tu niekto problem s PS ci uz CS5 ale aj CS6 z nicho nic zapnem program a po chvili mi vypise tabulku "program prestal spravne pracovat" a vypne sa. Dlhy cas som ziaden problem s nim nemal... Otvor fórum »
4. 12. 2012 15:05
15
Misfits- 4. séria
Pre tých ktorý poznajú seriál Misfits/Zmetci sa chcem opýtať či sa mi oplatí vôbec tú 4. sériu sťahovať ? Videla som, že z hercov z tretej série tam ostal iba jeden a bez ostatných mi to príde už... Otvor fórum »
4. 12. 2012 14:29
3
Thorsten Havener
Viem čo si myslíš alebo Nemyslite na modrého slona. Ak ste čítali aspoň jednu z tých kníh, ktorá vás zaujala viac a prečo? :D Potrebujem vedieť že ktorú mám povedať mame nech mi kúpi pod stromček :D Otvor fórum »
4. 12. 2012 14:25
11
Deň otvorených dverí - všeobecne PO
oplatí sa ta zájsť, dozviem sa užitočné info? chcela by som ísť do PO na manažment a budúcu sobotu je DOD.. chystá sa tam vôbec niekto? :) Otvor fórum »
4. 12. 2012 14:16
2
Študuje niekto na Prešovskej Univerzite?
Študuje niekto na Prešovskej Univerzite Dejiny relígií, Šport, Históriu alebo Anglický jazyk a literatúru + dejepis? Poprípade niečo iné o čom by mi vedel podať presnejšie informácie ako sú na ich web stránke? ; ) Otvor fórum »
4. 12. 2012 14:10
8
Stredna skola IT software
SOŠ MECHANIK PC SIETI##SPŠ ELEKTROTECHNIK##SPŠ TIS - elektrotechnika Otvor fórum »
4. 12. 2012 13:55
16
štvrtina ľudí v roku 2020 na dôchodku
V rokoch 2020 až 2030 sa zvýši podiel dôchodcov na 25 percent populácie Slovenska. To vytvorí silný tlak na zdroje Sociálnej poisťovne. Nijak týmto obyvateľom nepomôže ani prechod do druhého piliera. ... Otvor fórum »
4. 12. 2012 13:44
12
Zloženie pc
Ahojte :) Nenašiel by sa človiečik čo sa trochu vyzná do pc? Potrebujem si naštudovať isté veci o zložení pc aj ako fungujú jednotlivé pamäte a všetky tie vnútorné veci alebo ako to nazvať :D Problém ale je, že... Otvor fórum »
4. 12. 2012 13:23
38
Vyzliekate sa donaha ked ste sami doma ?
Vzdy ked prídem domov sa úplne vyzlečiem. Robíte to aj vy ? Otvor fórum »
4. 12. 2012 12:59
26
Aký mávate prípitok na štedrovečernom stole?
tradičný low typ - vaječný koňak, bailleys, etc##hriate varené domácoviny - punč, varené víno, etc##domáca (známa ako oslepujúco silná)##chlast typický skôr pre krčmy - vodka, rum, koňak, etc##nič z uvedeného (nepijem (nefajčím (nesexujem)))##niečo... Otvor fórum »
4. 12. 2012 12:12
22
Aj vám sa zdá,,.
Aj vám sa zdá, že vaše vzťahy so spolužiakmi na strednej sú lepšie ako na základke? Doteraz som si to ani neuvedomovala, ale podľa mňa to tak je. Aspoň v mojom prípade. Otvor fórum »
4. 12. 2012 11:53
1
Pre baby:
Pre baby: Keby od vás niekto chcel, aby ste ho vyfackali, dokázali by ste to aj prakticky? Dokázali by ste sa aj s dotyčným stretnúť? Otvor fórum »
4. 12. 2012 11:32
26
18
Ste momentálne hladný?
- Áno, zjedol/la by som teraz všetko, aj stehno žraloka
- Áno, ale stačí mi len sáčková polievka
- Nie, momentálne nie som hladný/á
Ďalšie možnosti »
4. 12. 2012 11:04- Áno, ale stačí mi len sáčková polievka
- Nie, momentálne nie som hladný/á
Ďalšie možnosti »
7
Obchodovanie s exkluzivnymi doménami
Chcel by som sa opýtať máte nejake skusenosti s predajom exkluzivnych nazvov domén ? Akot to prebieha, kde obchodujete, kolko vam to už zarobilo ? :) Otvor fórum »
4. 12. 2012 10:34
9
Čo vám vie najviac zvíšiť morálku?,,.
Č o vám vie najrýchlejšie a najlepšie zdvihnúť morálku aby ste sa pustili do toho čoho sa bojíte alebo nechcenej veci? motivácia(peniaze... ), bojový pokrik, alkohol a pod... Otvor fórum »
4. 12. 2012 09:23- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 6 Akej farby máte dnes socks
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže