Pre tých ktorý poznajú seriál Misfits/Zmetci sa chcem opýtať či sa mi oplatí vôbec tú 4. sériu sťahovať ? Videla som, že z hercov z tretej série tam ostal iba jeden a bez ostatných mi to príde už úplne od veci. Tak, ak je tu niekto kto videl aj 4. sériu o
oplati sa ti novi su ekvivalentne retardovane osoby tak ako to bolo predtym, ze retarda nathana nahradil retard rudy, teraz je tu namiesto "barryho" dalsi podobnych uchyl so strasnym prizvukom, ktory slovo "my" (napr this is my car) vyslovuje doslovne a mne to trha usi a nove dievca je tiez skoro rovnaka osobnost ako alisha...a ten novy probation worker maximalne psycho retard
@6 veď nový probation je rudy nie ?... neviem mne prišiel Nathan zo všetkých najlepší .. neviem na neho nemal ani Rudy aj keď v niektorých častiach bol totálne geniálny ....tak si to teda pozriem neviem ešte kedy ale idem mne aj tak najlepšia prišla 1. a 2: séria z Nathanom.. neviem snáď ma to prekvapí príjemne
@unmade ja osobne som to ppozeral kvoli deju, herci ma totalne nezaujimaju, aj keby sa striedaju kazdu jednu cast, ale podla mojho nazoru do tretej serii by som dal hodnotenie cca 80%, 4.seria slabych 45%....
Tak určitééééé....je síce pravda že herci tam už niesú pôvodní, čo je škoda, ale zasa si myslím že ten seriál nestratil ani na zaujímavosti ani na humore...aj tí noví majú niečo do seba ...
@9 ja viem veď som videla tri série ale začala som pozerať 4 a tam sedel Rudy a povedal že on je ich probation worker a ďalej som to už nestihla dopozerať tak neviem ako to šlo potom.
@10 presne také niečo som chcela vedieť ! ohodnotenie deja v percentách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
akurát som ju našla len s titulkami
teda, nie skončila akože to už nebudem pozerať, ale zatiaľ som len tam (aj keď naposledy som MIsfits pozerala pred mesiacom asi).
síce, ja som aj rozmýšľala, že skončím po tej 2. uvidím.
@10 presne také niečo som chcela vedieť ! ohodnotenie deja v percentách
@11 krásne meno