Diskusie - 3523. stránka fóra
5
Android hry a aplikácie
Chcel by som sa opítať aké su vaše najoblubenejšie hry a aplikácie na android, pri ktorých ste dlho presedeli??? Ak by sa dalo tak aj link s youtube... Otvor fórum »
10. 11. 2012 16:14
4
Tetované rukávy
Pozná niekto z vás DOBRÝ internetový obchod s tetovanými rukávmi?.... Lebo ja som si objednávala a poslali mi len jeden aj keď v popise boli napísané dva a farba bola taká strašne odlišná od mojej, že keď som... Otvor fórum »
10. 11. 2012 16:07
10
Windows 7 panel úloh
Dnes som chytil trójskeho koňa pri úplne normálnom sedení pri PC , spravil som kontrolu PC , odstránil víry ale ostal mi akosi pokazený panel úloh . Keď otvorím "Štart-Startup" nieje tam nič , môj počítač... Otvor fórum »
10. 11. 2012 16:04
7
Školský projekt o Škúlavom Borisovi
Taakze, potrebovala by som radu :) v skole sme dostali za ulohu vytvorit webowku s tym, ze kazdy dostal rovnake key words a nasa stranka by mala byt v googli co najvyssie. Key words su skulavy boris,... Otvor fórum »
10. 11. 2012 15:49
23
Ako naučim pit skrečka z napájačky ?
Ahojte, tak píšem ešte raz. Ked som kúpil škrečka tak mal v akváriu misku na jedlo, misku na pitie, koleso na behanie, a domček. Ale ja som knemu kúpil misku na jedlo, misk... Otvor fórum »
10. 11. 2012 15:28
5
Školský časopis.
Ako by ste vylepšili svoj školský časopis?? v Prípade ak školský časopis nemáte tak čo by ste doň dali??? Otvor fórum »
10. 11. 2012 15:24Michel Foucault - Slová a veci
Ahojte, Neviete mi niekto poradiť nejakú knihu, ktorá rieši rovnakú alebo aspoň podobnú tému ako Foucault vo svojom diele Slová a veci? Od nejakého iného autora. Ďakujem : ) Otvor fórum »
10. 11. 2012 15:00
2
Gynekológ ba
potrebovala by som nejakého gynekologa v ba, kedže tu študujem a nemám čas ísť doma ... ako je to tu s lekármi ? treba sa ku nim objednávať alebo stačí len prísť ? Otvor fórum »
10. 11. 2012 14:54
10
20
Budete dnes sledovať box Klitschko vs Wach?
Lebo ja by som si ho rád pozrel len ešte neviem kde ale zdá sa mi že RTL by to mali dávať live. Otvor fórum »
10. 11. 2012 14:47
15
Čo by to bolo?
Predstav si, že každý z Vás by mal niekoho naučiť, napríklad z cudziny.. jednoducho to je jedno, mal/a by si ho/ju naučiť niečo, v čom si dobrý/á.. Čo by to bolo? Čo by si mu prenechal... Otvor fórum »
10. 11. 2012 14:37
18
Mystika, ezoterika, okultné vedy,,.
Poznáš význam týchto slov? Máš nejaké skúsenosti? Kde si sa s tým stretol? Zaujíma ťa to? Aký máš na to názor? Otvor fórum »
10. 11. 2012 14:11
6
Ahojte, nepoznate nejakeho dobreho aj cenovo priatelneho zubara v TT?
Ahojte, nepoznate nejakeho dobreho aj cenovo priatelneho zubara v TT?Potrebujem plomby.. dik za odpovede. Otvor fórum »
10. 11. 2012 14:03
27
Objektívna rada
Pred 2 týždňami som sa rozišla s priateľom (z väčšej časti to bola moja chyba) a tak sme sa hádali a robili si naprieky celá týždeň po tom, ale nejako sa to dalo doporiadku, že sme si začali... Otvor fórum »
10. 11. 2012 13:42
31
Ako prelomiť ignoráciu?
Poraďte ako prelomiť ignoráciu dievčiny o ktorú sa snažím už štvrtý rok a ona nie a nie mi aspoň odpísať? Ide o to, že ona je zmanipulovaná svojím okolím len preto aby som u nej nemal šancu. Ide... Otvor fórum »
10. 11. 2012 13:36
9
Prieskum do seminárky
Ahojte! Aký máte názor na Jaroslava Bučeka? Ako moderátora, kreatívca, dramaturga, profesora, človeka... (moderoval relácie ako: Srdcové záležitosti, Rozvedení so záväzkami). Pokiaľ mi odpoviete, budem veľmi rada. Prieskum potrebujem do seminárnej... Otvor fórum »
10. 11. 2012 13:01- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Ako sa navzájom poznáme?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 10 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?