Pred 2 týždňami som sa rozišla s priateľom (z väčšej časti to bola moja chyba) a tak sme sa hádali a robili si naprieky celá týždeň po tom, ale nejako sa to dalo doporiadku, že sme si začali písať (ja som mu napísala) aj odpísal,
ok, môžme byť kamaráti ale ak to tak cítime obaja a rovnako sa na tom podieľame. nevidím zmysel s niekým viezť vzťah, či už partnerský alebo kamarátsky, keď sa snažím len ja.
očividne ťa on vo svojom živote až tak nepotrebuje, keď sa sám neozve.
@greyness ozyvat sa jej nemusi aj peto, ze sa s nim rozisla ona, a aj ked by s nou mozno chcle byt, nechce byt "dotieravy", resp. respektuje jej rozhodnutie a kedze ona, ako iniciator rozchodu nedala najavo, ze sa k nemu vratit chce, on nemoze spravit ten krok, ze jej sam navrhne, ci sa k sebe nevratia..zlozito napisane ale snad tam vidno tu pointu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
daj tomu cas
ok, môžme byť kamaráti ale ak to tak cítime obaja a rovnako sa na tom podieľame. nevidím zmysel s niekým viezť vzťah, či už partnerský alebo kamarátsky, keď sa snažím len ja.
očividne ťa on vo svojom živote až tak nepotrebuje, keď sa sám neozve.
jeb na to, budeš vyzerať len ako piča...
a v podstate to iste je aj pre teba @florigera
ale pozri rozišli sa a ostali kamaráti, čiže by jej ako kamarát mohol napísať prvý