ja radšej normálne a aj filmy určené výhradne pre ne. keď vidím, že film je určený do 3D kín, tak očakávam, že to vlastne nebude bohviečo a celé to bude postavené na pár 3D efektoch
Bol som len na avatarovi 3D a teraz na Sanctum.Avatara som videl predtym 3krat 2D a poviem že na začiatku 3D premietania to bolo akosa dívať cez oknododruhého sveta,ale keďže sa na filmy už dívam kritickejšie a rád píšemaj recenzie,ta mineušla tá najvážnejšia chyba 3D filmov.A síce,že kameraman respektíve režisér vám v 3D akoby rozkážu na čo budete v 3D priestore mať zaostrené videnie.Kdežto v skutočnom,bnašom 3D svete na ktore sa kino hrá simôžte hockedy zaostriť na čo len chcete.
Potom následne mi celá scéna v 3D kine nesedí lebo ma prakticky nôtia dívať sa v tom filme presne nato čo chcú oni a nie na tie detaily čo by zaujímali mňa.
No v Sanctum,aj keď to nebol nejako extra vydarený film ten pocit jaskyňe a skľúčenosti na vás cez to 3D naozaj doľahol.Ale to zas len preto že tam nebola otvorená krajina ako v Avatrovi kde je detailov strašne veľa,kdežto v Sanctum len pár skál voda ktorá naozaj akoby sa na vás valila,ale toď všetko.
Klasické 2D filmy nestratia svoju popularitu tak rýchlo ako VHS ci MD,ale budú pomaly ustupovať len do filmových klubov,ale nevymiznú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
napríklad Avatar bol v 3D lepší ale Alica bola lepšia zas bez 3D
Potom následne mi celá scéna v 3D kine nesedí lebo ma prakticky nôtia dívať sa v tom filme presne nato čo chcú oni a nie na tie detaily čo by zaujímali mňa.
No v Sanctum,aj keď to nebol nejako extra vydarený film ten pocit jaskyňe a skľúčenosti na vás cez to 3D naozaj doľahol.Ale to zas len preto že tam nebola otvorená krajina ako v Avatrovi kde je detailov strašne veľa,kdežto v Sanctum len pár skál voda ktorá naozaj akoby sa na vás valila,ale toď všetko.
Klasické 2D filmy nestratia svoju popularitu tak rýchlo ako VHS ci MD,ale budú pomaly ustupovať len do filmových klubov,ale nevymiznú.
Asi toľko .-D