vynikajúco ovládateľný, technicky špičkový program, mnohí odporúčajú
základné veci sa človek naučí rýchlo
ale aj v bežnom AutoCad-e sa dá výborne modelovať v 3D, najmä v posledných rokoch. ja som robil vizualizácie na všetky ateliérové tvorby bakalárskeho stupňa na stavebnej fakulte v normálnom AutoCad-e, dokonca 2008 (to ešte nebolo to 3D prostredie také fajnové ako 2009 a neskôr).
ja by som ti poradil bud Blender (Zdarma stiahnutelny), 3ds Max (neni zdarma ale ja by som ti ho vedel zohnat zdarma) a Google SketchUp....blender je pre zaciatocnika dost tazky tam treba kus cvicenia, 3ds Max je lahsi a je tam viac moznosti ale tiez treba kus cvicit a Google sketchUp je myslim presne pre teba, to je len na take zobrazenie urcitych veci teda aj na architekturu...vyber si...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
vynikajúco ovládateľný, technicky špičkový program, mnohí odporúčajú
základné veci sa človek naučí rýchlo
ale aj v bežnom AutoCad-e sa dá výborne modelovať v 3D, najmä v posledných rokoch. ja som robil vizualizácie na všetky ateliérové tvorby bakalárskeho stupňa na stavebnej fakulte v normálnom AutoCad-e, dokonca 2008 (to ešte nebolo to 3D prostredie také fajnové ako 2009 a neskôr).
s Revit-om máš výkresy aj vizošky, podobný špičkový program je aj Nemetschek Allplan.
ak ide len o vizualizácie, bohate stačí Google SketchUp
ak máš 14 rokov, potom asi pre vlastné potreby nepotrebuješ nič závažné. skús nejaký freeware, tento vyzerá dobre
» www.sweethome3d.com/index.jsp...
(Thumbs) (Thumbs)