tie obrazky sa volaju anaglyphy, tie co boli v novom case stali za hovno. ale kludne hod do googlu alebo bingu anaglyph a mas ich milion pred sebou. enjoy
@mielikki ja som mal iba jednu..MAL..už nemám , škoda, veľa ma to naučilo ..byť na mieste tých dnešných deciek tak som v tomto skazenom svete bez Príručky mladých svišťov stratený
Ony boli hlavne vcelku poučné, ale takou tou deckám prístupnou formou, neviem, či sa nájde teraz niečo pre deti, z čoho by sa naučili viac ako pár gýčových fráz z amerických filmov :/
@mielikki Stopercentny suhlas.. ale je to smutne, kam speje dnesny svet, co sa tyka deti predovsetkym. Lebo dospely si uz nazor spravi z cohokolvek a neovplyvnuje ho to do takej miery, pokial sam nechce. Ale male deti, chudatka, sa ani nemozu branit a uveria mozno prave tym "par gycovitym frazam z americkych filmov" a ze im to staci? Bodaj by nie - nic ine nie je ani privelmi k dispozicii.. Ale vezmi si aj napr. take kreslene rozpravky. Teraz, ked sa tomu venujem viac (ved skola..), tak povinne pozeravam rozpravky v telke. A novodobe veci pre deti mi pridu uplne.. hrozne, ak sa to tak da vobec povedat. Bez hodnoty, bez charakteru, bez UMENIA. Nejak mam pocit, ze sme vsetko v minulosti robili.. lepsie. (MY ako ludstvo)
@flussica zas takú nostalgiu za tým necítim, že by som si potreboval teraz od niekoho kupovať Príručku mladých svišťov , vieš kde sú??..tipujem, že v mestskej knižnici myslíš
@mielikki no mal, lebo však som to po čase vyhodil..ja viem spravil som chybu, aj všetkých Káčerov Donaldov som povyhadzoval ..najlepšie boli tie hračky a iné výmysly čo tam bývavali ako prílohy ..
nechajme decká deckami..do tejto témy sa ja nestarám, každý sme nejaký, a každý sme nejakí boli
mladych svistov som mal podobne ako @flussica asi 7 .. kacerov donaldov asi 2000 ( este brat to kupoval ) takze vidim, ze sme tu viaceri priaznivci kacerov huia duia a luia !
(Ale dakedy si to zvyknem aj ja prečítať, ale už to nie je to, čo bývalo... mne ho naši kupovávali vždy, keď sme išli k doktorovi, a preto doteraz nemám žiadnu fóbiu zo zubárov a tak
A vlastne, ešte boli aj také rožné kalendáre, kde bola kopa vtipov! tie mám tiež aspoň tri
a pred káčerom vychádzal ešte Mickey Mouse, tých mám tiež pár... mama je doteraz zbláznená do Mousa a týchto, ešte pomerne nedávno (tri roky dozadu?) sme ich mali namaĺovaných na stene (to tam mama maĺovala, keď som mala asi dva roky, mama vie pekne kresliť
@cabicabi Tak nic, no.. A to som chcela za lacno ponuknut, ak kupis celu seriu (a v pripade, ze by si sa ozval do tridsiatich minut od odvysielania tejto reklamy, dostal by si pokazenu pracku, ciernobiely televizor fungujuci na dva kanaly - znacky TESLA - farby oranzovej, historicky kusok z babickinej kupelne - fen s terajsim vykonom tak priblizne 200w a samozrejme vystrihovacie mestecko z casopisov ABC vo velmi zachovalej podobe a to vsetko, neuveris, uuuplne zdarma!). A nie su v kniznici ani v antikvariate - mame ich v osobnej kniznicke na nasej chalupe, kam sem - tam zajdeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ony boli hlavne vcelku poučné, ale takou tou deckám prístupnou formou, neviem, či sa nájde teraz niečo pre deti, z čoho by sa naučili viac ako pár gýčových fráz z amerických filmov :/
@mielikki no mal, lebo však som to po čase vyhodil..ja viem spravil som chybu, aj všetkých Káčerov Donaldov som povyhadzoval ..najlepšie boli tie hračky a iné výmysly čo tam bývavali ako prílohy ..
nechajme decká deckami..do tejto témy sa ja nestarám, každý sme nejaký, a každý sme nejakí boli
dakedy to az dych berie
(Ale dakedy si to zvyknem aj ja prečítať, ale už to nie je to, čo bývalo... mne ho naši kupovávali vždy, keď sme išli k doktorovi, a preto doteraz nemám žiadnu fóbiu zo zubárov a tak
a pred káčerom vychádzal ešte Mickey Mouse, tých mám tiež pár... mama je doteraz zbláznená do Mousa a týchto, ešte pomerne nedávno (tri roky dozadu?) sme ich mali namaĺovaných na stene (to tam mama maĺovala, keď som mala asi dva roky, mama vie pekne kresliť