So svojim chalanom som uz vyše troch rokov.Mám po dvadsiatke on má 24. problem je v tom ze ten co sa mi paci ma 17 rokov a uplne ma poplietol.piseme si smsky, vidame sa v skole. Myslite že je náš vstah stereotyp a ja hladám uz nieco ine?alebo si chcem ib
Daj si do kopy či si s tvojím terajším predstavuješ vašu spoločnú budúcnosť....ďalekú...ujasni si či ho miluješ..ak ho miluješ nemala by si ho opúšťať..pamätaj na to že ste toho spolu veľa prežili a stáli ste pri sebe tri roky tak to nezahadzuj pre niekoho kto sa ti páči..keby si išla k tomu druhému toho svojho by si strašne ranila a neskôr by si si uvedomila že to bola chyba...oľutovala by si ju a už by nebola cesta späť...ujasni si teda či ho miluješ ...a či ti ten druhý stojí za risk ..a či chceš kvôli nemu prísť o niekoho takého vzácenho ako máš teraz (teda aspoň dúfam že tvoj terajší ti za to stojí ak sa milujete nemali by ste to ukončiť )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov