Diskusie - 4512. stránka fóra
3
Dámske plavky (šortky) v Kosiciach?
Ahojte =) Potrebujem vasu pomoc. Surne v kosiciach zhanam dámske plavky, presnejsie sortky, kratasi (na plavanie?)... neviete kde sa teraz daju zohnat v kosiciach? pls. Otvor fórum »
10. 2. 2012 18:02
6
Chcem dať chalanovi na valentína niečo z mojej zbierky cenností , ktorá by to mala byť ?
Ponožka z bambusu (pravá)##Tričko podpísané Martinkou z Turca##Televízor zo 75. roku plne funkčný , len občas troška elektrizuje##prasknutý kondom mojich rodičov Otvor fórum »
10. 2. 2012 17:31
13
PODAVAL TU UZ NIEKTO DANOVE PRIZNANIE?? JA VOBEC NETUSIM JAK TO MAM VYPLNIT A SOM Z TEHO ZUFALA:( Otvor fórum »
10. 2. 2012 17:28
4
Fórum bez nadpisu
Ahojte chcela by som sa spýtať či niekto z vás nechodí na Ekonomickú univerzitu v BA??..konktrétne na Národnohospodársku fakultu..lebo tento rok maturujem a chcela by som ísť na túto fakultu študovať odbor ekonomická teória a ekonomická žurnalistika... ak Otvor fórum »
10. 2. 2012 17:25
25
Ideálny darček na valentína?
Ahojte, chcem sa spýtať na nejaké nápady na ideálny darček na valentína, niečo originálne alebo vtipné :) príp. zážitky z predchádzajúcich valentínov :) Otvor fórum »
10. 2. 2012 17:02
5
Aj vám sa páči táto pesnička ?
http://www. youtube. com/watch?v=uv7i0Jeu4jk Otvor fórum »
10. 2. 2012 16:58
19
Milujem tých spevákov, čo vedia tak super spievať
Video v komente, našli ste aj vy niečo podobné ? :) Otvor fórum »
10. 2. 2012 16:55
3
Keby chcem robiť vizážistku
alebo nechty... a take "hovadinky"... potrebovala by som k tomu zrejme nejaky kurz alebo čo.. tak ak by mi niekto vedel poradiť, ako sa k tomu dostať, kolko by ma to stalo.. a tak.. pripadne, ... Otvor fórum »
10. 2. 2012 16:54
18
Z ktoreho ste kraja? Z,,
10. 2. 2012 16:23
20
Páčia sa vám videá tohto /spomaleného/ typu?
Podľa mňa niektoré zábery sú úžasné http://www. youtube. com/watch?v=Z6n6-f3v4Es /keď už nepôjde video na birdzi, dajte na YT vyhľadať: slow motion water, a druhé video zhora/ Otvor fórum »
10. 2. 2012 16:16
7
UKF-prekladateľstvo
Ahojte, chodí niekto alebo sa niekto chystá na UKF-prekladateľstvo a tlmočníctvo? ak hej tak majú sa do prihlášky písať aj polročné známky zo 4. ročníka? Otvor fórum »
10. 2. 2012 15:50
7
Páči sa vám toto video? http://www.youtube.net/watch?v=4yIx0alrTSg
10. 2. 2012 15:41
6
Niekto kto pozná hru Prototype??
Mám sňou menší problém, seká mi cela hra... Otvor fórum »
10. 2. 2012 15:38
8
Tuke Ekonomicka fakulta
Chodí niekto na Ekonomicku fakultu v košiciach (Tuke ) ? Katedra Ekonomických teórí. Potreboval by som vediet ake sú tam predmety pretože z ich stránky som sa moc nedozvedel. A aké sú tam prímačky ? Otvor fórum »
10. 2. 2012 14:43
20
Je to vždy tak?
Že na začiatku je chalan milý, často sa stretávame, často píše, volá ... a neskôr sa to zmení (neskôr myslím že sme spolu už takmer rok), už mi nenapiše len tak nejaku milú správu, ... Otvor fórum »
10. 2. 2012 14:39
2
Nemá niekto z vás vypracované staré otázky na APZ ?
Chcela by som si ich pozrieť a niečo sa poučiť , kto vie ako to bude tento rok na prijímačkách . Otvor fórum »
10. 2. 2012 13:28- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 4 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 4 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 6 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 7 DOMÁCA ÚLOHA
- 8 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 9 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 10 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?