dala som to mame nech to vyplni ekonomka z jej roboty... lebo som z toho bola zufala! ak mas komu tak to dakomu daj nech ti to urobi, prip. by ti to mohla veduca
To je taká seansa u nás doma Každoročne Theatres des Daňové priznanie to nazývame. Strach a hrôza, dačo prejde, dačo sa vydúma, dačo sa za bonbonieru dá známym urobiť
Ahojte.Ja musím tiež to danové priznanie podať.Našťastie to spraví moja kamarátka.Ona je účtovníčka.tak ak poradiť tak určite.netráp sa a ak môžeš tak to daj niekomu určite spraviť.vela šťastia .do toho. @tereza2211
môžeš sa tiež skúsiť spýtať priamo na daňovom úrade, informátor by ti mohol poradiť (sestre radil). dones si tam najlepšie to daňové priznanie vytlačené, dá sa stiahnuť tu: » www.pp.sk/1532/Tlaciva-na... - ty potrebuješ typ A, minimálne ak si študentka.
našla som ešte jednu stránku čo rieši daňové priznanie, a dá sa tam ak kontaktovať poradňu ak by bol veľký problém skúste ešte » www.danovecentrum.sk/clanok-z-titulk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
k teme: na internete mas toho plno, prip. ak mas nejakeho znameho ekonoma/ku tak ju poziadaj