A teda ja som generácia, kedy bežal film policajná akadémia, takže viem si predstaviť, že nejaké deti nad tým aj trocha uvažovali
Ale ja som už od 10 rokov vedela, že sa budem zameriavať na prírodné vedy. Predtým som chcela byť veterinárka, ale mama ma odhovorila, že to sa budem len o kravy starať Ach, akú len nemala pravdu...
tak trochu, ale skôr ako kriminalistka alebo forenzná vedkyňa, čo sa zrejme neštuduje na policajnej, ale fyzické a psychické predpoklady nespĺňam, a tak trošku som vlastne aj na svoju "slabšiu a sociálnejšiu" povahu aj hrdá potom, čo som spoznala jednu policajtku, ktorá si vie hneď ľudí začleniť - bodyshaming a tak, dáva na prvý dojem, závidí a nemá rada len tak hocikoho...to som si už povedala, že si budem držať od toho odstup
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A teda ja som generácia, kedy bežal film policajná akadémia, takže viem si predstaviť, že nejaké deti nad tým aj trocha uvažovali
Ale ja som už od 10 rokov vedela, že sa budem zameriavať na prírodné vedy. Predtým som chcela byť veterinárka, ale mama ma odhovorila, že to sa budem len o kravy starať Ach, akú len nemala pravdu...