Diskusie - 4558. stránka fóra
29
Nemaju muzi v dnesnom case nizke sebavedomie ?
V poslednom case som odpozorovala, ze mnoho muzov v dnesnom case ma nizke sebavedomie. Vobec si neveria , nadavaju na seba a depkarcia sa. Nehovorim, ze vsetci su taki. To vobec nie, len... Otvor fórum »
28. 1. 2012 21:30
33
BZ stretko Žilina
Mnohým ľuďom som sľúbila, že spravím vo februári Žilinské stretko, nepamätám komu každému a či vôbec niekto z dotyčných príde, ale budiž. Pozývam vás, milí birdzáci, na stretko do... Otvor fórum »
28. 1. 2012 21:12
33
Najkrajšie miesto Slovenska
Máte svoje "naj" miesto na Slovensk? Oblasť, mesto, či kultúrnu pamiatku atď, ktorá Vám prirástla k srdcu? Pre mňa sú to určite Tatry a Donovaly. Otvor fórum »
28. 1. 2012 21:12
53
Ktoré zarastené mužské časti tela sú pre baby sexi?
Ktoré zarastené mužské časti tela sú pre baby sexi? Otvor fórum »
28. 1. 2012 21:08
5
Counter strike Blocki
Ahojte som admin na jednom portále mám plné adminské práva a moj kamarád tiež admin vie robiť(vytvorit) bloky(tj. steny) a vie nimi aj posúvať... chcel by som sa vás spýtať aký je na to bind? Otvor fórum »
28. 1. 2012 21:06
6
Prešovská univerzita
ahojte, neviete mi prosim vás niekto povedať či v rámci fakulty manažmentu je možnosť tam študovať niečo take ako turizmus a hotelierstvo? Ste tu niekto odtiaľ?? Otvor fórum »
28. 1. 2012 21:02
16
No takže je čas karnevalov, takže poraďte nejakú masku
no ok tam mám bratom vymyslieť masku :D Otvor fórum »
28. 1. 2012 20:54
11
Zavádzanie mienkotvorných medií?
- Poznám na Slovensku objektívne média
- Slovensko nemá prachy na objektíne media a investigatívnu novinárčninu
- Prečítam si, ale informácie beriem s rezervou.
Ďalšie možnosti »
28. 1. 2012 20:46- Slovensko nemá prachy na objektíne media a investigatívnu novinárčninu
- Prečítam si, ale informácie beriem s rezervou.
Ďalšie možnosti »
5
Akordeón
chcela by som poradit s jednym hudobnym nastrojom... mam akordeon http://www. akordeon. prodejce. cz/rhytmus. jpg takyto a chcela by som ho predat... vobec neviem hodnotu, vedel by mi niekto poradit? pripadne kto by o to mal zaujem?... Otvor fórum »
28. 1. 2012 20:43
89
Myslíte si že blaváci su niečo viac ako východniari ?
Vačšinou su blavaci namyslen blbci ..Nadavajuci na východ ... je to aj u vás ? ... Napríklad pri orkáne ... Mali blbé reči že vychodnare dotahnu do blavy Otvor fórum »
28. 1. 2012 20:16
6
Ohodnot moju stránku,,.
Založil som túto stránku čektite si ju a OHODNODTE... www. mojemafie. cz/JKMafia Otvor fórum »
28. 1. 2012 20:14
6
Stary Gramofon
Ahoj ... uz dlhsiu dobu zhanam stary gramofon plne funkcni v zachovalom stave , rok vyroby asi 1930 ... jeden som uz taky nasiel , je z roku 1928 , plne funkcnii a predava ho... Otvor fórum »
28. 1. 2012 20:00
5
Hľadám
... šaty na venček. Ideálne čierne a korzetové. Musia byť krátke. Nenašli ste nejaké pekné? Otvor fórum »
28. 1. 2012 19:46
24
Najkrajšie miesto, kde ste boli na dovolenke.
Vlastne, najkrajšie miesto (štát) kde ste niekedy boli. :) Otvor fórum »
28. 1. 2012 19:43
7
žiacka školská rada
Ste niekto v školskej rade? Ak áno aké akcie organizujete a odkiaľ máte financie :D Otvor fórum »
28. 1. 2012 19:36- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 5 S kým momentálne bývate?
- 6 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?