Okej, idem prispieť niečím relatívne normálnym.... Mám rada chalanov, ktorí majú fúzy a bradu... Takú ale o ktorú sa aj starajú K ostatnému sa radšej nevyjadrujem, aby som nebola za úchyláčku
strnisko na tvaari, ale len take jemnuckee ... popripade ten pasik od pupka dole.. nic viac nic menej, na vypracovanom tele niesu zle chlpky ani na hrudi
strnisko na tvári, hruď, brucho.. nohy sú klasika, to už keď si nejaký muž holí, tak nie je normálny podľa mňa (okrem plavcov a iných športovcov, ktorým to vraj pomáha
mne sa nepacia cierne chlpy vobec preto som rada ze priatel je blondavy..
a inak niekde sa mi pacia, niekde zas nie a nebazirujem na tom az tolko, ale na hrudi neznesiem a celkovo sa mi pacia viac chalani co su od prirody menej chlpati.. ale zase nie uplne hladki, to by bolo divne
Jednoznačne tvár. Taká tá "čiarka" lemujúca tvár od uší k brade. To je strašne sexy. Prípadne také dvojdňové strnisko. Také akurát, že sa môžte obtrieť líčkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Inak pásik na bruchu ale aj tá hruď ešte nie je katastrofa pokiaľ sú tam svaly..ale chrbát e-e
a inak niekde sa mi pacia, niekde zas nie a nebazirujem na tom az tolko, ale na hrudi neznesiem a celkovo sa mi pacia viac chalani co su od prirody menej chlpati.. ale zase nie uplne hladki, to by bolo divne
... a vlastne mi chlpy ani velmi nevadia