Diskusie - 4569. stránka fóra
14
štúdium jazykov ?skúsenosti ?
ahojte, mám taký problém, už pár mesiacov riešim kam na výšku -a rozmýšľala som sa aj tak nad jazykmi-konkrétne niečo s angličtinou , avšak nie som si istá, či to zvládnem ..mám síce samé jednotky počas celých... Otvor fórum »
25. 1. 2012 19:35
10
Vlasy - hnedá farba
Ahojte..chcela by som si nafarbiť vlasy na stredne hnedú farbu..aku značku by ste mi odporučili?..pretože som počula že väčšina chytá do čierna Otvor fórum »
25. 1. 2012 19:03
20
Akty
Keď vás kamarátka ktorá študuje grafiku alebo dačo pod. poprosí aby ste jej robili "modela" pri fotení aktov aj s nejakou ženskou čo nepoznáte, no na fotkách... u know, vyzerá fajn, prijali by ste ?... Otvor fórum »
25. 1. 2012 19:03
4
E-book
No mám taký menší problém :D sme si mali na projektové práce nájsť knihu na svoju tému. Moja téma je kreslenie ale problém je v tom že kniha nie je, tak by som potrebovala aspoň e-book aby som... Otvor fórum »
25. 1. 2012 19:00
8
Neviete, kedy je na UMB na Právnickej a Politologickej fakulte DOD??
Prosím poraďte :) díky :) Otvor fórum »
25. 1. 2012 18:59
20
Kto tu fičí na japonskom anime ??
Kto tu fičí na japonskom anime nech sa tu prizná a napíše, ktoré je jeho najobľúbenejšie :) Vďak (na konci nemá byť a) Otvor fórum »
25. 1. 2012 18:59
11
Pomôžete mi?
Ahojte, potrebujem poradiť niečo na hviezdoslavov kubín. Som ôsmak (na žš). Hviezdoslavov kubín je o mesiac takže poraďte prosím :/ Otvor fórum »
25. 1. 2012 18:52
9
Podpíšte slobodu
https://www. accessnow. org/page/s/just-say-no-to-acta Jedná sa o petíciu mierenú proti dohode ACTA "Istým dopadom ACTA na Slovensku vyplývajúcim priamo zo znenia dohody by bolo povinné zavedenie právnej ochrany a mechanizmov... Otvor fórum »
25. 1. 2012 18:22
28
Chceli by ste prespať v IKEA? Tak ako v 1. komentári?
25. 1. 2012 18:16
7
Vlastná tvorba songov
Ahojte všetci. :)..... rada skladám texty a chcela by som sa spýtať či tu na Birdzi je nejaká kategória ako napríklad Texty piesní (orem preložené texty piesní či ako to tam je) Otvor fórum »
25. 1. 2012 18:15Slúchadlá Sony-MDR370LP
Ahojte, máte niekto tieto slúchadlá? Aké sú podľa Vás? Potrebujem ich len na počúvanie hudby počas cesty, ide o to, či sa náhodou niekomu z Vás už nezlomili, ak majú taký tenký mostík cez hlavu. ... Otvor fórum »
25. 1. 2012 18:11
29
Prečo (akože) za všetko môžu len ženy???
Ako je to možné, že chalan môže spraviť hocijakú blbosť a ajtak sa to vždy snaží zvaliť na babu???? Aby som sa cítila zle a aby som si začala myslieť, že je to nakoniec moja chyba že on... Otvor fórum »
25. 1. 2012 18:08
7
Aké techniky na basu poznáte?
poznam len slap a ostatne ? prosim vas vysvetlite lebo zacinam :-) Otvor fórum »
25. 1. 2012 18:07- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 3 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 4 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 5 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Ako sa navzájom poznáme?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?