Ako je to možné, že chalan môže spraviť hocijakú blbosť a ajtak sa to vždy snaží zvaliť na babu???? Aby som sa cítila zle a aby som si začala myslieť, že je to nakoniec moja chyba že on robí debiliny.... Bože ja to tak neznášam aaaaaaaaaaaaa
rybka333 : máš pravdu... je to tak ale funguje to aj presne naopak ... asi je to nejak prirodzene dané, aj keď je to hnusné... na tom sa ešte navytáčame ...
...Vacsinou na seba chlap zoberie aj partnerkyne preslapy, len aby mu neodoprela sex. Takze ak ten tvoj trva na to, ze si pochybila, tak na tom asi nieco bude
18miki18 moja chyba to určite nieje, to si ani nevieš predstaviť za čo som bola obvinená.....to sú prosto iba výhovorky. a áno myslela som si, že to robia aj ženy. Asi si to zlízne vždy ten, ktorý naozaj ľúbi a toleruje to kým mu nepuknú nervy...
Ako... všade, v každom vzťahu je to iné. Ale aj keď ja môjmu priateľovi vyčítam mnoho vecí, on by mi tiež mohol keby chcel... A vždy za to môžu obaja... niečo čo sa nepáči mne robí on preto, že ho k tomu nejak donútim a naopak.... akcia- reakcia...
@rybka333 ja mám zas úplne opačné skúsenosti, čokoľvek sa stane tak je to moja chyba, čo je síce vo väčšine prípadov pravda, ale o to viac to naserie/zamrzí keď mám raz za čas pocit že to fakt moja chyba nie je.
Áno aj mňa to mrzí aj serie a snažím sa vždy mu normálne vysvetliť, že nech nad tým porozmýšľa čo urobil a že ja za to nemôžem....a na to povie nejakú debilinu a nesúhlasí s tým....tak to je
Žena je vždy tá najhoršia.či urobíš tak alebo onak.Chlap svoju neschopnosť musí na niekoho zvaliť.Len sa nad tým pousmej a povedz : Máš pravdu miláčik.namiesto rozčuľovania a uvidíš tu reakciu.
@rybka333 v tom ozaj záleží len na konkrétnom jedincovy či si dokáže priznať chybu, tiež som na to haklivy a nevydržal by som pri babe čo všetko obracia proti mne, dokonalý príklad je moja mama, úplne zbytočne sa s ňou hádať nikdy neustupi aj ked je jasné že nemá pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ak naozaj nie, tak mu to jebe a je to kkt...
Ako... všade, v každom vzťahu je to iné. Ale aj keď ja môjmu priateľovi vyčítam mnoho vecí, on by mi tiež mohol keby chcel... A vždy za to môžu obaja... niečo čo sa nepáči mne robí on preto, že ho k tomu nejak donútim a naopak.... akcia- reakcia...
mam respekt!
Žena je vždy tá najhoršia.či urobíš tak alebo onak.Chlap svoju neschopnosť musí na niekoho zvaliť.Len sa nad tým pousmej a povedz : Máš pravdu miláčik.namiesto rozčuľovania a uvidíš tu reakciu.