Diskusie - 4667. stránka fóra
4
Ako sa volá tá pieseň?
je tu niekto kto kukal včera večer o ôsmej panelák?ak hej , tak neviete ako sa volala tá pieseň ktorú spievali na plejbek tí operní speváci? po akom jazyku to bolo spievane? viem, že to bola pieseň ak nie... Otvor fórum »
1. 1. 2012 14:51
10
Kto idete tento rok na Gymnázium Viliama Paulinyho-Tótha?
ja možno áno, chcela by som poznať spolužiakov :D Otvor fórum »
1. 1. 2012 14:48
2
Ako SDKU, KDH, SMK, Penta rozkradli slovensko - Gorilla
http://zlodeji. blogspot. com/ Pozrite sa ako SDKU, KDH, SMK, Penta rozkradli nase SLovensko a teraz idu parazitovat na nasom zdravi vdaka pentakovi Uhliarikovi, zlodejskej SDKU a sviniam z Penty. Otvor fórum »
1. 1. 2012 14:30
6
Prasknutý notebook
Zdravím, chcela by som sa opýtať, či sa dá vymeniť prasknutý rám okolo displaya na notebooku. A koľko približne môže stáť oprava. Otvor fórum »
1. 1. 2012 13:33
8
Film na markíze
Ahojte :) chcem Vás požiadať o pomoc :D hľadám názov filmu, ktorého ukážky len teraz nedávno chodili na markíze. nemám poňatia či ten film už odvysielali alebo nie. Hraje tam asi 4 či 5 mladých báb ...... Otvor fórum »
1. 1. 2012 13:26
10
Dá sa život osladiť cukrom? (Akéhokoľvek druhu)
Niekedy keď máme depku, tak hľadáme prostriedky ako si zlepšiť práve dodžubanú náladu a nejak odbúrať slzy. Myslíte že cukor, sladkosti, alebo aké iné prostriedky nám pomôžu? Otvor fórum »
1. 1. 2012 12:46
4
Konvert filmu z PAL (Region 2) do NTSC (Region 1) alebo do Region Free
Naše auto je kúpené v Amerike a má americký systém prehrávania DVD (číta len americké DVD, NTSC Region 1). Poznáte nejaký spoľahlivý program, ktorým by som mohla konvertovať európske DVD do toho amerického systému, aby mi... Otvor fórum »
1. 1. 2012 12:22
47
Rozumiete si s rodičmi?? Pretože niekto áno a niekto nie,,.
- Rozumieme si úplne super!
- Rozumieme si dobre, až na pár malých hádok.
- Dá sa povedať, že si rozumieme, ale hádky sú u nás časté.
Ďalšie možnosti »
1. 1. 2012 10:43- Rozumieme si dobre, až na pár malých hádok.
- Dá sa povedať, že si rozumieme, ale hádky sú u nás časté.
Ďalšie možnosti »
20
Chcela by som vedieť vás názor na tohto týpka
možno to tu už bolo, ale ja fakt chcem vedieť váš názor na toto :D http://www. youtube. com/watch?v=DSSUc1Fj2Zs&feature=player_embedded#! a ešte otázka - dokázali by... Otvor fórum »
1. 1. 2012 10:26
21
Chcel/a by si sa stať spisovatelom?
1. 1. 2012 10:00
3
Najlacnejšie TAXI v PN
Aké je najlacnejšie, prípadne s akými TAXI službami v PN máte najlepšie skúsenosti? Otvor fórum »
1. 1. 2012 01:24
9
EMac G4 1, 00 GHy 17 ,,. co vy na to???
Oplati sa tento pocitac? Chcem to ako imindozvku do izby a chcel by som aby to bolo kompatibilne s iphone a ipad... a v podstate by to sluzilo iba na internet a na prepojenie s iphone.... chcem to kupit... Otvor fórum »
1. 1. 2012 01:19
22
Štastný 2012 všetkým birdzákom
viem že tu už podobná diskusia je, sorry že spamujem :D ale chcem vám všetkým tu ešte raz popriať všetko dobré do 2012, vela lásky, úspechov a úžasných zážitkov :) ... Otvor fórum »
1. 1. 2012 00:27
41
Kedy pôjdete dneska (vlastne po dvanastej zajtra) spat?
31. 12. 2011 23:02
11
Studium vo viedeni
studoval tu niekto vo viedni u policajtov? nema niekto konkretnu stranku skolu, univerzitu alebo na nieco, kde sa to da vystudovat? Otvor fórum »
31. 12. 2011 22:47
24
šťastný nový rok vám prajem
tak vám prajem šťastný nový rok všetkým, nech sa vám darí, nech zdravie slúži, nech sa plnia vaše sny :) o 0:00 tu určite nebudem tak to píšem teraz Otvor fórum »
31. 12. 2011 22:40- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?