ach jaj, kazdy "zacinajuci" raper neviem preco ma potrebu rapovat o svojej ceste, snoch a pod. Za mojich cias to bolo ine, ale predsa to je uz dakych 7 rokov dozadu. A tento chudacik, no...bud sa nepocuje, nevidi alebo to je klasicky blbecek, ktory ked si vypocuje pesnicku o tom, ze rob to, venuj sa tomu, dokazes to, tak si automaticky mysli, ze dokaze vsetko. Rit toto cele, stare dobre casy.
je to decko v tele kvazi chlapa, ktore sa este nezobudilo zo svojho snicka o rapovej kariere, prilis vela musel chlapec pocuvat rytmusa, eminema a podobne ..ehm.. veci
este vela dni prejde kym blbeckovi dojde, ze ked chce take daco robit, musi to aj vediet, lebo pre mega-ultra-gangsterske oblecenie z newyorkeru a impozantne miesto natacania, sa z neho nikto neposerie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ja by som to nikdy neurobila...
este vela dni prejde kym blbeckovi dojde, ze ked chce take daco robit, musi to aj vediet, lebo pre mega-ultra-gangsterske oblecenie z newyorkeru a impozantne miesto natacania, sa z neho nikto neposerie..
iba ked on sam
nasilu to dával a nasilu som to aj pozeral...