akého fotra ako mam ja nema nikto, pretrpí moje zbojstva po baroch, vytiahne z basy a mati mi da všetko čo mi vidí na očiach .............ľubkam ich a nedopustím nič na nich.....filip-)
Čo sa týka otázky hádania sa, nemôžem povedať, že si nerozumieme. Ale nedá sa mi povedať ani, že si rozumieme, lebo to znie tak vrúcne a ja mám k nim vlastne taký vlažnejší vzťah
Mám rád svojich rodičov, ešte nikdy som sa s nimi nehádal a za nič na svete by som ich nemenil. Zastáva mi rozum stáť keď čakám kamoša pred dverami a cez ne počuť vrieskať celý byt.
ale tak áno...s mamou úplne super väčšinou, s otcom máme spoločnú tvrdohlavosť ale rozdielne názory asi na všetko čiže hádky časté. ale keby som ich mala vídať menej, určite by mi chýbali obaja
Otec ma sklamal.Strašne sklamal.Ale keď to nedávam najavo,tak sa aj celkom porozprávame,lebo má mladícku dušu a máme celkom podobné názory.
S máti nemôžem povedať,že si úplne nerozumieme,ale zase nie je to vzťah na takej úrovni,aký by som s ňou chcela mať. Často sa hádame, pretože mi silou mocou chce hovoriť do rozhodnutí,do ktorých by sa mi starať nemala-napríklad čo sa môjho vzťahu týka a až príliš sa ma snaží odradiť od tých istých chýb,ktoré urobila ona. A navyše je puntičkárka a ja skôr bordelár
S nevlastným otcom je to také čudné no...Ale povedala by som,že asi skôr nie. On má príliš veľa z takej povahy,ktorá mi lezie na nervy. Nemôžem povedať,že je zlý,ale tie jeho staromódne názory ma vedia vytočiť...
ano mavame dost casto vymeny nazorov s mamou a oco je ticho a ked uz to mam nebavi povie otcovi ci sa mieni vyjadrit a potom sa hadam aj s nim a to vacsinou umlci fackou....
hm.. tak čo ja viem.. oni sa snažia aby to bolo všetko v pohode, teda aspoň mamka. s ňou mám dobrý vzťah, hovorím jej skoro všetko a to -skoro- je tam preto, že jej nemôžem povedať úplne všetko čo cítim alebo o čom snívam..urobila by zo mňa sprostú naivku (ach) ... mám inú povahu ako oni.. ja som skôr taký zasnívaný rebel a oni sa snažia byť stále taký tí typický rodičia :/ a čo sa týka otca... ten ma dokáže vytočiť aj jednou vetou... a v poslednom čase si našiel záľubu provokovať sestru a mňa kvôli každej blbosti... a dokáže vyrobiť cirkus na celý deň aj kvôli tomu, že je položená topánka v strede chodby alebo, že sme nezatvorili okno (ach)
Skôr nie. S otcom veľmi veľmi málo kedy pretože má povahu akú má a odráža sa to aj na mame... keď niekedy otec odíde na dlhší čas tak si dokonca začnem trochu rozumieť aj s mamou a sme v pohode, pretože nie je nervózna a nešťastná z otca. Keď je otec doma, tak často na seba robíme s mamou grimasy kedy si dávame najavo, že má otec zlú náladu. Ale dosť často sa s rodičmi zvyknem pohádať... skoro na všetko máme iné názory a oni ma vychovávajú dosť prísne. Sami to priznali, keď skonštatovali, že pri menšej sestre dosť poľavili.
Ale s obidvoma si rozumiem, mame vela konfliktov, ale nemusim sa predsa zameriavat na negativa, aj ked sa viem obcas skutocne vytocit S mamou, s ktorou zijem, mam ale predsa len menej nazorovych rozdielov.
že rozumieť (hysterický smiech) to keď mnou puberta metala tak som si sňou rozumela teraz vôbec... rada sa oháňa tým že som dospelá...a konfrontuje ma s tým že scem dokončiť školu ale zasa nescem byť sňou....
nevadí treba to brať tak že šetko zle je na niečo dobre
Rozumieme, to je široký pojem. Pokiaľ ide o hádky, nájde sa na ňu dôvod každý jeden deň. Kvôli úplným blbostiam, ale väčšinou je to s mamou kvôli jej názorom s ktorými sa ja takmer nikdy nezhodujem. A to úplne vážne, má iné zmýšľanie a vnucuje mi jej názory. Oco pokiaľ je triezvy tak si s ním zväčša rozumiem a hádame sa len občas.
s ocom som si vždy.. .. aj si rozumiem aj smamou si len niekedy ale zas snou sa odts casto hádam.. no ale musim sa pochvalit zo zsegrou si teraz rozumiem viac ako inokdy amam stoho radooost..
Chcela by som si s nimi rozumieť ovela ovela viac... akože mame dobry vzťah , da sa povedať, ale nie je to ono... ale nikdy nebudu ti, za ktorymi pojdem v prvom rade, ked budem mať nejaky problem, nikdy nebudu ti, ktorym budem hovoriť všetko... a tak,ale inak som celkom spoko
No s maminou je to super.. áno sú hádky.. teda ani sa to nedá nazvať hádkami.. maminka má občas monológ.. a potom to je zase fajn.. U nás neplatí to že autorita je prvoradá.. máme vybudované vzťahy na niečom inom... každý si môže doma povedať čo chce.. vlastný názor.. urážame sa jedna radosť.. samozrejme zo srandy.. a to sa mi páči.. Veď koľko rodičov by vám dovolilo povedať na nich čo i len krivé slovo? Nikto takto doma nie je drzý alebo čo.. sme jednoducho úprimný..
Ja si rozumiem s rodičmi ako-tak. Niekeda sa hádame niekedi nie. Ja mám vačší problém zo staršímy bratmy ktorý za každú blbosť hned idú do mňa ako keť brat ktorý sedel v ten den za PC asi tak 10 hodín a to nepreháňam je za pc zase a keď ho vihaniam tak starší brat zas j*b° do mňa že mám ísť breč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
S otcom si rozumiem veľmi dobre a nedávam mu najavo ako ma sklamal.
Asi aj preto, lebo nežijeme spolu
S mamou žijem a neustále si nájde dôvod, pre ktorý zo mňa spraví najhoršieho pod slnkom. Po rozvode má averziu voči mužom všeobecne.
S máti nemôžem povedať,že si úplne nerozumieme,ale zase nie je to vzťah na takej úrovni,aký by som s ňou chcela mať. Často sa hádame, pretože mi silou mocou chce hovoriť do rozhodnutí,do ktorých by sa mi starať nemala-napríklad čo sa môjho vzťahu týka a až príliš sa ma snaží odradiť od tých istých chýb,ktoré urobila ona. A navyše je puntičkárka a ja skôr bordelár
S nevlastným otcom je to také čudné no...Ale povedala by som,že asi skôr nie. On má príliš veľa z takej povahy,ktorá mi lezie na nervy. Nemôžem povedať,že je zlý,ale tie jeho staromódne názory ma vedia vytočiť...
Ale inak mam ich rada a mam s nimi dobry vztah
Niesme každý rovnakí a je sloboda názoru niekedy to preženú rodičia inokedy my
nevadí treba to brať tak že šetko zle je na niečo dobre
ale niekedy má foter také obdobie že by som ho najradšej nevidela. Ale za triezva je dobrý
Hádka u nás v 99% končí smiechom