Diskusie - 4671. stránka fóra
13
Sex cez krámy, boli by ste schopní ??
ano ##nie##keby boli veľmi slabé tak prečo nie ##ani piči Otvor fórum »
30. 12. 2011 20:40
58
Čo vám ako prvé príde na rozum, pri slove ananás ?
Čo vám ako prvé príde na rozum, pri slove ananás ? Otvor fórum »
30. 12. 2011 20:19
16
Šikovní chlapci,,.
http://www. youtube. com/watch?v=xzTScDTZe3E Tak títo chlapci nemajú na internete konkurenciu :D Otvor fórum »
30. 12. 2011 19:59
8
13
Co k base ? poradte
Zdravim vas, volam sa Miriam a chcela by som hrat na basgitaru lenze tu som si dneska kupila a okrem komba a basgitary co este treba aj to co by som nemusela tak povedzte co ke to slap? Ktore... Otvor fórum »
30. 12. 2011 19:32
31
Podaril sa váš prvý koláč
Takže dnes som robil svoj prvý koláč v živote :D Až nato že som neosladil tvaroh sa to dá konzumovať (haha). A čo vaše prvé pokusy ako dopadli ??? Otvor fórum »
30. 12. 2011 19:30
9
Nemá niekto,,.
... návod k hre Cluedo? Neviem ho nikde nájsť, ani doma ani na nete. Ďakujem :) Otvor fórum »
30. 12. 2011 19:12
16
Tajné číslo: čo to je a načo slúži?
Len nedávno som dostal tajné číslo neviem, načo ho potrebujem. Neviete mi to niekdo vysvetliť (a príp. aj veľa novím a neskúseným birdzáčikom)??? Otvor fórum »
30. 12. 2011 19:11
53
Holenie-moderná blbosť?
Poslednou dobou všade počujem názory typu "chlpy fuj" aj keď kedysi mali chlapi výhodu, že od krku dolu sa nemusia holiť :D Teraz to už nieje pravda a podľa niektorých by sa minimálne tam dole mal... Otvor fórum »
30. 12. 2011 19:00
62
Stretko cez internet. ANO?alebo NIE?
Myslím, že v dnešnej dobe v ktorej je virtuálna komunikácia bežnou vecou sa stále pýtame samy seba: Kto je na druhej strane zástrčky? Myslíte, že je bezpečné sa stretávať s cudzími ľuďmi, od ktorých môžme očakávať čokoľvek... Otvor fórum »
30. 12. 2011 18:37
48
Váš vzťah k mačkám-anketa
Potrebujem, aby ste opovedali na zopár otázok týkajúcich sa mačiek a vôbec nevadí, ak mačku nemáte. Je možné zvoliť v každej otázke len jednu z možností. Vopred ďakujem. 1. ... Otvor fórum »
30. 12. 2011 18:35
11
Web stránky prezentujúce umelecké diela
Máte nejaké skusenosti s pod stránkami ako su deviantArt alebo abduzeedo??? Hoďte mi tu prosím svoje tipy:)veľmi by som sa tomu potešila, nakoľko ma tato oblasť dosť zaujima:) Otvor fórum »
30. 12. 2011 17:50
45
21
Ako si mám "rozhýbať" mozog?
Pomozte, ludia ; P Som zufala, kedze zachvilu koncia prazdniny, blizi skuskove obdobie, a ja som doslova neschopna sa daco naucit. Ide o to ze po strednej som odisla so sesterkou do Ciech,... Otvor fórum »
30. 12. 2011 17:26- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- Áno,použily
- Chystáme sa použiť
Ďalšie možnosti »