Čo si myslíte 5 proti 5? Je tu nejaký fanúšik tejto rodinnej súťaže a Bičanových jednoduchých, ale za to dosť dobrých vtipných hlášok? Alebo ste pobavení tými občas nezmyselnými odpoveďami? Prihlásili by ste sa tam niekedy?
mna najviac pobavila takato odpoved na otazku: Aky predmet v skole ste nemali radi?...pravítko
a povedal to chlap, ktory mi pred tym vynadal, ze sa mam vyjadrovat adekvatnejsie
@anneau a nejaku inu hlášku si pamätáš? ja som premeškala v piatok vydanie, ale ževraj bola otázka, že akým jazykom sa okrem slovenčiny na SVK rozpráva a ked ta holka to tlačítko stisla tak povedala, že .... Slovenčinou? Pobavilo ma to
pozeravam to skoro kazdy den,kedze to ide po Dueli a ten pozeravam
a aj sme rozmyslali,ze sa tam prihlasime,kedze si myslime,ze to skoro nikto nepozerava,tak by sme sa mozno ani velmi nestrapnili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a povedal to chlap, ktory mi pred tym vynadal, ze sa mam vyjadrovat adekvatnejsie
Mám rád Bičanové vtipné hlášky. Možno to pozerám preto, lebo mi dosť niekoho pripomína.
a aj sme rozmyslali,ze sa tam prihlasime,kedze si myslime,ze to skoro nikto nepozerava,tak by sme sa mozno ani velmi nestrapnili
@ciernaruzicka never tomu, keď tam bol raz jeden birdzák, vedeli o tom všetci, síce až potom, ale vedeli