ja si vždy objednám na to na čo mám chuť a to som len na druhom bode, to musel písať nejaký zakomplexovaný chlap alebo písal o jednej žene a zaškatuľkoval tak všetky
flirt s čašníčkou wtf? tak to by u mňa skončil keby takto riskoval :p
ale henten bod, že si nesadneme na záchod však to je pravda, no a? čo je na tom veď keď si tam za deň sadá milión iných ľudí s holým zadkom, že si tam nechceme sadnúť?
inak ako som to preskrolovala, tak len tak som zbadala :25. Nikdy presne nezistíš, koľko mužov mala pred tebou.
Väčšina povie, že päť. Priemerne to znamená že dvanásť.
tak ma tak napadlo že chlapík čo to písal, je vzťahovačný, citovo sklamaný mužík ktorý teraz bezpodmienečne nenávidí ženy lebo sú také onaké a hentaké a vyhladáva spoločnosť práve takého typu žien aby si pohladal ego = potvrdil svoju pravdu ktorú má v hlave
nikdaj nepochopím a radšej sa o to ani nebudem pokúšať, chtíč ludí generalizovať ludí na dve pochlavia a dokonca aj ich správanie
každú položku z toho zoznamu som v praxi zažil aspoň pri jednej. možno okrem toho že "ak chceš večer sex, spomeň ako ťa balila nejaká tygrica", na to sa mi dostalo u jednej ofučania, v ostatných prípadoch sa ťažko rozlišovalo či by sa ten sex odohral aj bez toho alebo nie
@nobile prisámbohu že som to raz počula niekde, to hovorili hygienici či kto že to vôbec nemá zmysel. ale teraz kukám reakcie na nete a hrooozne veľa ľudí tomu verí. bohvie kde je pravda
@echoechoecho hej jasné máme vražedné sklony, kontrolujeme si chlapov od rána do večera, hladujeme, využívame, chceme drahé kožuchy, sme naivné, nechceme šoférovať..ja sa asi dakde zakopem keď toto sa hovorí o ženách a toto si muži o ženách myslia
@nobile nečítala som ich a ani to nemám v pláne ale môžem ti zaručiť, že to tak je. všetko sú to lupene kvetov a jednorožce, hovná sú chlapská záležitosť
@echoechoecho pôvodne som mala za svojím komentárom napísané, že dúfam, že mi povieš, že ide o iróniu, ale keď som si tvoje komentár prečítala ešte raz tá prvá časť tomu nenaznačovala tak som to ponechala v takom stave v akom som odoslala..ale teším sa nakoniec, že môj druhý dojem, že šlo o iróniu bolo nakoniec správny si ma potešil teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ani 10% na mňa určite neplatí
Okrem toho ich v kuse sužuje zdravie – majú migrény, mykózy, PMS, blbý tlak …
Nech to vyzerá akokoľvek zle, buď pokojný. Štatisticky nás s istotou prežijú.
02. Na prvom rande si žena nikdy neobjedná to, na čo má naozaj chuť.
Dá si malý Caesar šalát bez pečiva, ale bude omdlievať od závisti
nad tvojim medium steakom s hranolčekmi.
03. Ak ti partnerka hovorí o problémoch v práci, s rodičmi, s kamoškou, s čímkoľvek,
väčšinou nečaká že jej poradíš riešenie. Celkom stačí, keď ju vypočuješ. Úľava?
ok, tri krát stačí, kravina
ale henten bod, že si nesadneme na záchod však to je pravda, no a? čo je na tom veď keď si tam za deň sadá milión iných ľudí s holým zadkom, že si tam nechceme sadnúť?
bože horšie rady či čo to je som ešte nevidela
inak ako som to preskrolovala, tak len tak som zbadala :25. Nikdy presne nezistíš, koľko mužov mala pred tebou.
Väčšina povie, že päť. Priemerne to znamená že dvanásť.
tak ma tak napadlo že chlapík čo to písal, je vzťahovačný, citovo sklamaný mužík ktorý teraz bezpodmienečne nenávidí ženy lebo sú také onaké a hentaké a vyhladáva spoločnosť práve takého typu žien aby si pohladal ego = potvrdil svoju pravdu ktorú má v hlave
nikdaj nepochopím a radšej sa o to ani nebudem pokúšať, chtíč ludí generalizovať ludí na dve pochlavia a dokonca aj ich správanie
Aj ked mam sracku az sa potim, tak najprv oblozim desku toaletakom pekne dokladne az potom si sadnem
Boh vie, jaku pliagu na tej pumpe po dajakom degesovy mozes uttrzit
Väčšina povie, že päť. Priemerne to znamená že dvanásť."
i keď je pravda, že úplne stereotypná ženská nie som
@midnight nepísal si náhodou tie sračky ty keď sa ti také veci vraj udiali to preboha s akými ženami si bol
60. Ostatné vraždia väčšinou náhle v afekte a zväčša kuchynským náčiním.
Nožom, panvicou, sekáčikom na ľad …
Keď to s niečím fakt prestrelíš, neostávaj s ňou sám v kuchyni."
toto už čo je? DDDD ja neviem či sa mi sníva či čo
A hej dakedy su to take tance v tom obmedzenom priestore tej kabinky, ze cirque du soleil, by malo zomna radost. No zatial som pokazde stihol
Sak cez papir neprejde ani ziarenie urciteho stupna
Škaredá baba chodí s peknou kamarátkou, aby pozbierala, čo ostane."
úbohé -.-
toto ma zaujalo
Radim ti rob to iste
moč je sterilný, to zadruhé.
@orfea2 To je tiez v tych 60. bodoch, ze zeny nerobia "poo poo" ?
ja som sa pri niektorých veciach fakt našla -.-